Young kidõlt

David Moyes szerint Ashley Young nem léphet pályára a Swansea City elleni FA-kupa összecsapáson, mivel a Hugo Lloris-esetet követõen váll sérülést szenvedett.


A formába lendült szélsõ a Tottenham elleni 2-1-es vereség alkalmával találkozott a francia kapussal, rosszul ért talajt és amellett, hogy büntetõt sem ítélt Howard Webb, a játékos még meg is sérült, amiért ki kell hagynia a vasárnapi kupameccset.

 

"Van néhány sérültünk, melyek közül az egyik azután következett be, hogy a kapus belépett Ashley Youngnak, amiért ki kell hagynia valamennyit" - nyilatkozta Moyes a mai sajtótájékoztatón.

 

"Ez egy váll sérülés, nem vagyunk biztosak abban, mennyi idõt kell kihagynia. Rajta kívül van néhány sérülésünk még, meg kell nézzük, hogyan lesznek a következõ napokban."

 

 

Mikor kimondottan Robin van Persie állapotáról kérdezték, a menedzser így felelt: "Robin jól halad, de közölni fogjuk, mikor lesz bevethetõ."

 

Moyes az Aon Training Complex-ben arról is beszélt, hogyan fogja felhasználni a teljes keretet a Swansea elleni, vasárnap sorra kerülõ FA-kupa meccsen és a keddi, Sunderland elleni Ligakupa összecsapáson.

 

"Biztosan rotálni fogunk, mert két meccs is van. De ugyanígy van mindkét klub is, szóval nem lehet panaszkodni, de nem hiszem, hogy helyes lenne azt kérni a játékosoktól, hogy vasárnap után kedden is pályán legyenek. Karácsony után már megtették ezt, ami érthetõ az okok miatt. De ilyen rövid idõ alatt ez kicsit keményebb lenne."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!