Bárki ellen megbírkózunk

Miután az utóbbi 15 szezonból 14. alkalommal kvalifikálta magát a Manchester United a BL legjobb 16 csapata közé, Sir Alex Ferguson érthetõen közömbös a jövõ heti sorsolás eredményét illetõen.


A küzdelmes 1-1 a Valencia ellen bebiztosította a Unitednek csoportelsõségét, ezáltal biztosan nem találkozhat össze olyan csapatokkal a nyolcaddöntõben, mint a Barcelona vagy a Real Madrid. Azonban így akár a Serie A listavezetõ AC Milan, vagy a címvédõ Internazionale is lehet az ellenfél.

"Azt kapjuk, akit sorsolnak." - kezdte Sir Alex az MUTV-nek adott interjújában. "Megvan a megfelelõ csapatunk ahhoz, hogy bárkivel képesek legyünk megbírkózni."

 

 



Pablo Hernández gólja volt az elsõ, amelyet idén a Vörös Ördögök kaptak a sorozatban, de ahelyett, hogy Sir Alex mérgelõdne az elmulasztott rekord döntés miatt, vagy panaszkodna Michael Carrick hibáját követõen, õ inkább arra fókuszál, ahogyan sikerült megszerezniük végül a C-csoport elsõ helyét.

"Michael jobbra képes. Ez csak egy szerencsétlen dolog volt. Azt hiszem, ezen kívül fantasztikusan játszott."

"Jó dolog, ha rekordokat döntögethetsz. Múlt héten még 29 mérkõzéses veretlenségi sorozatunk volt, de végül kikaptunk. Ma este megpróbáltuk, hogy ezen a találkozón sem kapjunk gólt, ám ez nem sikerült, de az, hogy megnyertük a csoportot, sokkal fontosabb, mint a kapott gól nélküli eredmény."

"Úgy gondolom, nyerhettünk volna, nekünk volt sokkal több helyzetünk. Berba ma is lõhetett volna négy vagy öt gólt, de sok esetben a kapusuk hatalmasakat védett. A legfontosabb dolog, ami a mérkõzés után elõször eszembe jutott, hogy elég szórakoztató játékot játszottunk. Nagyon jó minõségû meccs volt, elégedett vagyok."

"Az utolsó 20 perc a Valencia legjobb periódusa volt. Jól ellenõrzésük alatt tartották a játékot. Megnehezítették játékosaim dolgát, mert az egyenlítésünk után gólokat akartunk még szerezni, de ez nem sikerült. Majd késõbb rendeztük sorainkat és a döntetlen õrzésére álltunk be. Néha ez veszélyes, fõleg ha a védelemben nincs akkora tapasztalat. A két Da Silva, Smalling és Amos nagyon fiatalok még, nagy feladat volt ez nekik. A tapasztalat hiánya akár sokba is kerülhetett volna nekünk."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!