Moyes nagy jövõt jósol Januzajnak

David Moyes hiszi, Adnan Januzaj minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik ahhoz, hogy, minden idõk legjobbjai közé emelkedjen a Manchester Unitednél.


Mióta augusztusban debütált, a 18 éves Adnan Januzaj trükkjeivel, hozzáállásával, és érettségével lenyûgözte az egész Premier League mezõnyét.

 

A szélsõ emellett néhány negatív véleményt is generált maga körül azáltal, hogy egyesek szerint túl könnyedén a földre kerül, azonban menedzsere, David Moyes hiszi, hogy hamarosan csak elvitathatatlan tehetsége miatt fogják emlegetni játékosát.

 

"Engem ez egyáltalán nem érdekel. Õ egy hihetetlenül tehetséges futballista" - jelentette ki Moyes, amikor arról kérdezték, zavarja-e, hogy a Belgiumban született tinédzsert sokan 'színész' jelzõvel illetik.

 

"Nincsenek kétségeim azt illetõen, hogy hosszú idõn keresztül õ lesz az egyik legjobb játékos, aki ebben az országban, és valószínûleg a Manchester Unitedben játszik."

 

"Emlékszem, amikor Cristiano Ronaldo ide költözött, rengetegen ugyanezt mondták róla is. Egy percig se próbálom õt Ronaldohoz hasonlítani, azt illetõen, hogy mennyire jó játékos."

 

"De ez a fiú még csak 18 éves. Jobbá fog válni. Tanulni fog. Jobban fogja érteni és olvasni a játékot. Ha játékban van, akkor futballistaként is elõrébb léphet."

 

 

Januzaj az új év napján a Tottenhamtõl elszenvedett bajnoki vereség során sárgalapot kapott szimulálásért, amely kapcsán Moyes egyértelmû véleménnyel rendelkezik.

 

"Azt kell, hogy mondjam, szerintem akkor rossz döntés született" - tette hozzá.

 

"Én mindig az elsõk között vagyok, amikor ki kell mondani azt, hogy nem akarom, hogy a játékosaim feldobják magukat. Mindig azon vagyok, hogy kezeljem ezt a helyzetet. De ugyanilyen lendülettel védelmembe is fogom venni õket, ha jogtalanul vádolják õket, és szerintem ezúttal az utóbbi volt a helyzet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!