Vegyes hírek Naniról és Rafaelrõl

Nani még több idõre az oldalvonalon túlra kényszerül combizom sérülése okán, amely még a tavaly decemberi Newcastle elleni bajnoki óta teszi harcképtelenné.


A portugál válogatott szélsõ már az egész ünnepi, és ezzel együtt erõs terheléssel járó idõszakot is kénytelen volt kihagyni, de a vasárnapi, Swansea City elleni FA-kupa mérkõzésen se számíthat rá menedzsere az Old Traffordon.

 

Pozitívabb hírek láttak napvilágot azonban Rafael kapcsán, akit még a Hull City elleni, emlékezetes fordítással végzõdõ Boxing Day bajnokin kellett lecserélni lágyék sérülése miatt.

 

 

"Nani továbbra is combizom problémákkal bajlódik, amely elõre láthatólag több ideig távol tartja majd a csapattól, mint arra elõzetesen számítottunk" - kezdte David Moyes a MUTV-nek adott interjúban.

 

"Ez egy súlyos combizom sérülés, amelyet egy edzésen szedett össze."

 

"Nem hiszem, hogy Rafa túl messze lenne már a visszatéréstõl, bár az õ sérülése nem is volt annyira súlyos. Remélhetõleg lassan visszatérhet egy-két játékosunk."

 

Azóta leginkább Chris Smalling helyettesítette a brazil bekket a védelem jobboldalán, de gyakran Antonio Valencia is hátra lett rendelve a hátsó tengelybe. Mellettük Fabio is opcióként merülhet fel ikertestvére pótlására.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!