Büttner erõsebbnek érzi magát

Alex Büttner úgy érzi, amióta csatlakozott a Manchester Unitedhez, erõsebb játékossá vált.


A támadó felfogású bal bekk reméli, hogy a Swansea City elleni FA-kupa meccsen pályára léphet, hiszen a tavalyi sorozatban háromszor is játszhatott. Mióta 2012-ben a Vitesse Arnhem csapatától csatlakozott, a holland védõ fáradhatatlanul dolgozott a konditeremben annak érdekében, hogy képes legyen megfelelni az elvárásoknak, melyek a Unitedben való szereplésbõl adódnak.

 

"Természetesen folyamatosan tanulok itt" - mondta az MUTV-nek. "Tanulok erõsebbé válni annál, mint amilyen voltam amikor ide kerültem."

 

"Azelõtt nem dolgoztam edzõteremben, most pedig majd minden nap. Keményen edzem, hogy erõsebb legyek és azt gondolom, erõsebb személy vagyok, mint voltam korábban. Minden egyes nap különbözõ dolgokat tanulsz edzéseken és azt hiszem, más játékos vagyok már. Sokkal erõsebb játékos."

 

 

"Ha magas szinten akarsz játszani, erõsnek kell lenned. Ilyennek kell lenned, ha a Manchester United játékosa akarsz lenni. Sokat tréningezek és minden alkalommal várom, hogy pályára léphessek. Remélem, hogy mostantól egyre több mérkõzésen szerepelhetek - az egyetlen dolog, amit tehetek, hogy minden nap keményen edzek, úgyhogy ez az, amit teszek."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!