Moyes megbirkózik kulcsjátékosai sérülésével

A Manchester United menedzsere, David Moyes úgy érzi, a sérülések a futball részét képezik, õ pedig rendelkezik olyan kerettel, amely képes megbirkózni Robin van Persie és Wayne Rooney hiányával.


Mindkét sztárcsatára nélkül lesznek kénytelen pályára lépni a Vörös Ördögök ma, az FA-kupa 3. fordulójában rendezendõ Swansea City elleni összecsapáson, azonban Danny Welbeck az elmúlt öt mérkõzésén ötször tudott eredményes lenni, így egyértelmû, hogy õ képes lehet betölteni a keletkezett ûrt. Nem is panaszkodik támadóduója hiányára David Moyes, aki szeretne minél többet kihozni csapatából.

 

"A szezon kezdetén igazából azt gondoltuk, hogy az volt a lehetõ legideálisabb állapot, ugyanis a lehetõ legtöbb játékosunk volt bevethetõ állapotban" - válaszolt a skót menedzser, amikor csapatáról érdeklõdtek a sérülések kapcsán.

 

"Része a futballnak az, hogy játékosok megsérülnek, és a legtöbb esetben csak nagyon keveset tehetünk ellenük. Szerintem nagyban köszönhetõen annak a nagy mennyiségû mérkõzésnek, amit játszanak manapság a csapatok."

 

"Robin egy fájdalmas lágyék sérülés miatt nem bevethetõ; nagyon jól játszott az Arsenal ellen és gyõztesgólt szerzett. Adtunk neki egy hét szabadságot, hogy regenerálódjon - nem utazott el a Holland válogatottal - visszatért, és azóta nincs igazán jól. A Newcastle elleni, és a következõ meccsen játszott, majd meghúzta a combját egy szöglet elvégzésekor."

 

"Wayne most szenved. Három-négy hete érzékeli a problémáját, és azóta végig játszott vele. Kihagytuk egy-két mérkõzésen, hogy felépülhessen, de most még jobban érzi, ezért elõvigyázatosnak kell lennünk, nehogy még rosszabbra forduljon a dolog."

 

"Egy hét pihenõ talán elég lehet, de lehet, hogy lesz az egy kicsit több is - szerintem ez olyan dolog, amely heteken belül megoldódhat."

 

 

A Swansea, illetvhe a hét közi Sunderland elleni Ligakupa mérkõzés lehetõséget ad David Moyes számára, hogy kerete nagy részének játéklehetõséget biztosítson.

 

"Szerintem megfelelõ mennyiségû játékossal rendelkezünk" - tette hozzá.

 

"Nagy keret áll rendelkezésünkre, akikre mindig számítunk, és akiknek mindig készen kell állniuk a bevetésre, ha úgy alakul. Ez része annak, ha valaki ennek a csapatnak a játékosa, mert itt mindig játékre készen kell állni, és remélhetõleg ez így is van az esetükben."

 

"A legtöbb játékos megkapta már a lehetõségét a bizonyításra - nem hiszem, hogy sokan lennének, akikre ez nem igaz. Úgyhogy szerintem amit a következõ mérkõzésen látni lehet azt jelenti, hogy vannak olyan játékosok, akik lehetõséget kaptak, és bizonyítottak is. Nem hiszem, hogy bárki olyat bevetnénk, aki meglepetést okozna. De néhányaknak több lehetõséget fogok biztosítani, hogy megmutathassák mire képesek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!