Moyes a kreativitást hiányolja

David Moyes, a Manchester United menedzsere csalódottságának adott hangot, amiért csapata képtelen volt elegendõ lehetõséget kialakítani annak érdekében, hogy továbblépjen az FA-kupában.


 Az egymás utáni második hazai vereség azt jelentette, hogy a Vörös Ördögök kihullottak a kupából már az elsõ ellenféllel szemben és a United menedzsere elmondta, csapata képtelen volt a labdabirtoklási fölényét tiszta helyzetekre váltani.

 

"Nem tettünk eleget a gyõzelemért, volt néhány lehetõségünk, de ezek nem bizonyultak elégnek" - mondta Moyes a BT Sportnak. "Miután tíz emberre fogyatkoztunk, megpróbáltuk, hogy a visszajátszást biztosítsuk, de végül bekaptuk a második gólt."

 

Moyes elégedett volt azzal, ahogyan csapata játszott és többet birtokolta a labdát az elsõ 45 percben, de úgy érezte, sokkal többet tehettek volna azzal a dominanciával.

 

 

"Elég jól játszottunk az elsõ játékrészben, sokat voltunk a tizenhatosuknál, de nem alakítottunk ki elég helyzetet ahhoz, hogy gólokat szerezzünk."

 

"Csak Wayne Routledge gólja elõtt voltak a mi kapunk elõtt az elsõ 15 percben. Pocsék volt, hogy gólt kaptunk, de gyorsan válaszoltunk rá. Volt idõnk, hogy több lehetõséget dolggozzunk ki, gólokat szerezzünk. Talán visszaéltünk kissé a lehetõségeinkkel és nem próbáltuk jobban befejezni."

 

"Kiábrándító volt, hogy visszajöttünk hátrányból és úgy gondolom, hosszú idõn át irányítottuk a mérkõzést, de nem lõttünk gólt vagy alakítottunk ki elég helyzetet."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!