Fletcher: Válasszal tartozunk

Darren Fletcher is csalódott, ahogy sokan mások a Unitednél, az FA-kupa vereséget követõen, de a tapasztalt skót arra kéri csapattársait, hogy a Swansea elleni kudarcra, gyõzelemmel válaszoljanak a kedden a Ligakupában.


Fletcher az MUTV-nek adott interjújában a következõképpen nyilatkozott: "Igazán csalódottak vagyunk. Ne áltassuk magunkat, ez egy nagyon rossz eredmény, egy hatalmas csapás. Dühösek vagyunk és nagyon fáj, hogy cserbenhagytuk a menedzsert és a szurkolókat." 

 

"Úgy érzem, erõsebbek voltunk az elsõ félidõben, már akkor el kellett volna döntenünk a meccset, és egyértelmûen átvenni a vezetést.  A kiállítás az utolsó tízpercben nagy összefogásra késztetett bennünket. Kockáztattunk, de sajnos nem sikerült fordítanunk."
 
A United középpályásának, a talpra állást illetõ hatalmas tapasztalatára nagy szükség van most a Vörös Ördögök öltözõjében, és Fletcher ragaszkodik ahhoz, hogy a Stadium of Lightban pozitív választ kell adniuk az utóbbi napok eseményeire.
 
 
"A Ligakupa mérkõzésen jól kell szerepelnünk. Felül kell kerekednünk a kudarcokon.  A Sunderland elleni mérkõzéssel megkapjuk az esélyt, hogy gyorsan talpra álljunk, és visszaszerezzük az önbizalmunkat . Ezen nagyon sok múlik most." 
 
Fletcher, David Moyeshoz hasonlóan dicsérte a United szurkolóinak hozzáállását az Old Traffordon vasárnap, annak ellenére, hogy egy újabb csalódást kellett elszenvedniük hazai pályán.
 
"A United rajongótábora már többször bizonyította, hogy a bajban is kitart a csapat mellett. Ez egy nagyszerû érzés, és igyekeznünk kell, ezt minél hamarabb meghálálni. Amikor a Stretford End elé értünk tapsoltak, éljeneztek, énekeltek. Nagyon sokat jelent nekünk, hogy tudjuk, a rajongók mindig ott állnak mögöttünk. Meg kell hálálnunk a kitartásukat, inkább elõbb, mint utóbb, és erre a legjobb alkalmat meg kell ragadnunk már kedden a Ligakupa elõdöntõben."
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!