Büttner maradni akar

Alexander Büttner semmissé tette azzal a jövõjével foglalkozó találgatásokat, hogy kijelentette, harcolni akar helyéért a Manchester Unitedben.


A holland játékosnak már régóta kell megküzdenie olyan pletykákkal, miszerint új baloldali védõ érkezik az Old Traffordra, amióta pedig a januári átigazolási idõszak elkezdõdött, õ is több hasonló találgatás tárgyát képezi, külföldi és hazai csapatok gyakori emlegetésével.

 

Azonban miután remek teljesítménnyel rukkolt elõ a Swansea City elleni FA-kupa vereség alkalmával, Büttner eltökélt hogy bizonyítsa, képes pótolni Patrice Evrát, és nincs szándékában elhagyni a csapatot.

 

"Nem érdekel, ha az emberek más játékosokról beszélnek az én posztom kapcsán" - kezdte.

 

"Csak szeretném játszani a játékomat, és megmutatni, hogy tudom kezelni a nyomást ezen a szinten is. Tudok róla, hogy van néhány klub, amely szívesen látna a soraiban, de boldog vagyok itt, és a Unitedben szeretnék játszani, úgyhogy 100 százalékig csak ide koncentrálok."

 

"Nem akarok távozni. Harcolni akarok a helyemért. Még fiatal vagyok, és tudom mire vagyok képes. Csak ki kell várnom a lehetõségeimet, és élnem velük."

 

 

Igazi csalódás volt Büttner számára az FA-kupából való kiesés, miután õ készítette elõ Javier Hernandez egyenlítõgólját az elsõ félidõben. Szerencsére a Vörös Ördögök azonban gyorsan javíthatnak, kedden ugyanis már a Ligakupa elõdöntõjének odavágója vár rájuk a Sunderland ellen, egy Stadium of Lightban elért pozitív eredménnyel David Moyes joggal reménykedhetnének egy Wembley-beli szereplésben.

 

"Most nagyon nehéz, mert veszítettünk" - tette hozzá.

 

"Szerintem vannak dolgok, amiben jól teljesítettünk, de tíz emberrel nagyon nehéz játszani. Csalódott vagyok, de most már a következõ mérkõzésünkre kell koncentrálnunk."

 

"Jó volt játszani, és minden mérkõzésen pályán akarok lenni. Nagyszerû volt, hogy hosszú idõ után újra játszhattam. De csalódott vagyok, amiért veszítettünk, mert így más érzés lenne. Nagyon el vagyok keseredve, de úgy érzem, hogy amúgy jól ment a játék."

 

Amikor arról kérdezték, mit jelentene számára egy Wembleyben való szereplés, így felelt:

"Mindent. Szeretnénk odáig jutni és jó mérkõzést játszani. A klub számára is nagyon jó lenne, ha nyerni tudnánk az elõdöntõben."

 

"Balszerencsések voltunk a Swansea ellen, de remélem, hogy a következõ mérkõzésen nyerni tudunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!