De Gea felkészült a Fekete Macskák ellen

A Manchester United célja, hogy egy pozitív eredménnyel enyhítse fájdalmát az FA-kupa vereséget követõen, a ma esti Ligakupa összecsapás alkalmával.


David De Gea, akit a  vasárnapi Swansea elleni találkozón pihentetett trénere, kemény küzdelemre számít a Stadium of Lightban.

 

A két csapat találkozott már ebben a szezonban októberben, amikor Adnan Januzaj két találatával sikerült fordítaniuk a Vörös Ördögöknek a Sunderland gárdája elleni bajnoki mérkõzésen.
 
 
"Egy igazán versenyképes és kiszámíthatatlan csapatról van szó" - mondta De Gea az MUTV-nek adott interjújában. 
 
"Eléggé nehéz helyzetbe hoztak bennünket is a bajnoki találkozón. Ráadásul a Sunderland szurkolói rendkívül szenvedélyesek és ez nagy segítség lehet nekik ma este. Kemény harcra számítok, de mindent meg kell tennünk a gyõzelem érdekében."
 
Moyes fiai ebben a sorozatban még egyetlen gólt sem kaptak, és De Gea szerint úgy kell nekivágniuk az esti találkozónak, hogy a United eddig a legjobban teljesítõ csapat a Ligakupában.
 
"A Liverpool elleni [szeptemberi] 1-0-s hazai gyõzelem nagy lendületet adott nekünk, hogy erõsek maradjunk, és most itt vagyunk az elõdöntõben. Remélem minden a terveink szerint alakul, és tovább léphetünk a döntõbe."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!