Januzaj nagy áttörése

Adnan Januzaj 2013 októberében szemkápráztató játékával érdemelte ki a meccs embere címet a United Sunderland elleni 2-1-es gyõzelme során, ezzel pedig reflektorfénybe került, róla szóltak a címlapok és bemutatkozott a világnak.


Két remek gól után a Vörös Ördögök fiatal játékosáról beszélt a futballvilág, a teljesítményét pedig a MUTV, The Big Match De-Brief címû mûsorában a United egykori védõje, Henning Berg elemezte.

 

A norvég veteránt az Arsenal nagy nyári igazolására, Mesut Özilre emlékeztette a fiatal támadó és játékának számos elemét dicsérte, a gólokról - amivel hátrányból állt fel a United és ezzel szerezte meg a három pontot - már nem is beszélve.
 
 
Januzaj kétszer is betalált a második félidõben, amivel semissé tette Craig Gardner korai találatát. Az elsõ gólja egy jobblábas találat volt, ami elõtt kitette a labdát Patrice Evrának a szélre, a gyõztes gól pedig egy pazar ballábas kapáslövés volt ami ellen Kieren Westwoodnak esélye sem volt.
 
Ennek eredményeként a ManUtd.com és a Twitter szavazói 86 százaléka választotta a 18 éves játékost a meccs emberének, ezzel az elsöprõ gyõzelemmel megelõzve David De Geát és Wayne Rooney-t.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!