A sunderlandi idõkrõl mesél Welbeck

Danny Welbeck élvezettel utazik a Sunderlandhez, mely klub a 2010/11-es szezonban sokat segített neki a fejlõdésben.


A United akadémiájáról éppen csak kikerült Danny 19 évesen egy kölcsönszerzõdéssel került a Fekete Macskákhoz, amikor még Steve Bruce, a manchesteriek egykori kiváló védõje volt a Sunderland menedzsere. Welbeck 28 alkalommal lépett pályára az észak-keleti klubban, ezalatt hatszor volt eredményes és nagyban hozzájárult a bajnoki 10. helyhez, mely a piros-fehérek legjobb helyezése 2001 óta.

 

Azóta Welbeck a United és az angol válogatott sztárja lett és ezúttal nagyon várja, hogy szembenézzen egykori klubjával a Capital One Cup elõdöntõjének elsõ meccsén.

 

 

"Nagyon élveztem a sunderlandi idõket" - mondta Danny a ManUtd.com-nak. "A szurkolók csodásak voltak, a stadion nagyszerû és egy nagyon családias klubról van szó. Nagyon élveztem és jó lesz visszatérni. A Sunderland az a hely, ahol tanultam a mesterséget, Premier League meccseket kaptam és gólokat szereztem. Igazán élveztem és jó alkalom lesz visszatérni, különösen mivel egy elõdöntõrõl beszélünk és a Wembley-be juthatunk."

 

"Két nehéz és izgalmas meccs lesz. Otthon és idegenben is lesz meccs, bárki ellen jók lehetünk. Magabiztosan és a megfelelõ mentalitással kell mennünk a párharcba, próbálni nyerni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!