Moyes a bírót emlegeti a vereség után

Miután a Manchester United 2-1-re kikapott a Ligakupa elõdöntõjének odavágóján a Sunderlandtõl, David Moyes csípõs megjegyzéseket tett Andre Marriner játékvezetõvel kapcsolatosan.


Moyes dühöngött, hogy Tom Cleverley Adam Johnson ellen elkövetett esetlen belépõjét büntetõvel jutalmazták, amit Fabio Borini értékesített a 64. percben a Stadium of Light-ban.

 
A nyomás alatt levõ Vörös Ördögök menedzsere arról a szabadrúgásról is hasonlóképpen vélekedik amit Jonny Evans és Steven Fletcher találkozása után íteltek oda a hazai csapatnak. Ezt Seb Larsson végezte el, majd Wes Brown középre lõtt labdáját Ryan Giggs sodorta a kapuba.
 
Moyes, aki a United legrosszabb formájával áll szemben 2001 májusa óta - köszönhetõen a három vereségnek zsinórban - azt suggalta, hogy a játékvezetõk döntéseinek a csapata fizette meg az árát.
 
A skót szakember a következõket mondta a Sky Sports-nak amikor a büntetõrõl kérdezték: "Pár nappal ezelõtt egy másik játékosunk egy ugyanilyen szabálytalanságért lapot kapott. Ez a bíróktól függ. Õk döntenek."
 
"Úgy tûnik mostanában mintha az ellenfelen kívûl velük is meg kell harcolnunk. Ez borzasztó, igazán az, lassan már csak nevetni tudunk rajtuk."
 
"Tovább kell lépnünk, nem sok mindent csináltunk rosszul. Egy borzalmas gólt kaptunk a szabadrúgásukból, de az sohasem volt az, nekünk kellett volna szabadrúgással jönni. Azt hittem, hogy a bíró nekünk fog szabadrúgást adni. Nem hittem el, hogy lefújja Jonny Evans és Fletcher találkozását a levegõben. Csapnivaló döntés volt."
 
 
"Van egy ellenfelünk, akivel meg kell mérkõznünk, és néha még más emberekkel is fel kell venni a versenyt."
 
Amikor megkérdezték, hogy nyomás alatt érzi-e magát a United jelenlegi problémái miatt - 11 pont hátrány az éllovastól a bajnokságban és kiestek az FA-kupából - Moyes így felelt: "Egyáltalán nem."
 
Sir Alex Ferguson utódja ragaszkodik hozzá, hogy élni akar a lehetõséggel, hogy elutazhassanak a Wembley-be - amit az Old Traffordon lehet bebiztosítani a visszavágó keretében, január 22-én.
 
"Ez egy kétfordulós játszma, és már alig várom a visszavágót" - fûzte hozzá Moyes.
 
"A szurkolók fantasztikusak voltak ma este. A támogatás amit a csapatnak és nekem nyújtottak fantasztikus volt. A játékosok megérdemlik, mert a teljesítményük alapján jobb eredményt érdemeltek volna."
 
"Minden tõlünk telhetõt megteszünk, hogy ezt helyrehozzuk. A játékosok jól teljesítettek, csak egyszerûen nem jött össze, aminek össze kellett volna. Nincs messze a cél és érzem, hogy már közel járunk hozzá."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!