Kérdezz-felelek: Ashley Young

A United Review legutóbbi számában Ashley Young szánt rá idõt, hogy meséljen zenei ízlésérõl, az Old Trafford atmoszférájáról és hogy milyen érzés volt a Red Army-val együtt meccset nézni....


Ha te irányíthatnád az Old Trafford lejátszáslistáját, mit játszanál?

Egy mix lenne a különbözõ mûfajokból, a funkytól a house-on át a hip-hop-ig mindenféle. Mindenféle zene lenne, néhány sláger is. Megpróbálnék arra törekedni, hogy mindenki jó zenét hallgathasson és jól érezze magát.

 

 

Karriered során melyik volt a legjobb stadion, amelyben játszhattál?

Az Old Trafford egyértelmûen egy olyan hely, ahol az ember mindig is játszani akar, amikor 76 ezer ember kiabál érted, és azt akarja, hogy jól teljesíts. Ennél jobb hely nem is lehetne arra, hogy futballozzak. A Bajnokok Ligája mérkõzések mindig különleges helyet foglalnak el a fejemben. Az ilyenkor a stadionban szóló zene is sokat segít. Ha számos játékost megkérdezel, mindenki a zenérõl fog beszélni, mert ami ilyenkor szól, az fantasztikus. Azok az esték mindig fantasztikusak, és remélem még sokáig lehet bennük részem.

 

 

A tavalyi szezonban a vendégszektorban fedezhettünk fel a St. James' Parkban. Mennyire tetszett ez az élmény, és milyen reakciókat kaptál a szurkolóktól?

Hatalmas élmény volt, amit biztosan újra megismételnék. Néhány szezonnal ezelõtt a City elleni meccsen is ott voltam a vendégszektorban és akkor is nagyszerû fogadtatásban részesültem. Azt hittem igazából, hogy a Newcastle elleni meccsen elbújhatok, de amint a lépcsõkön elindultam a lelátóra, azonnal észrevettek. De fantasztikus volt ott lenni, a hangulat pedig csodálatos volt. Hihetetlen volt ilyen hangzavarban lenni. Néhány játékos már korábban csinált hasonlót, és egyértelmûen azt mondanám, hogy másoknak is ki kell próbálniuk.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!