Smalling bocsánatot kért jelmezéért

A Manchester United védõje nyilvánosan kért bocsánatot azt követõen, hogy egy jelmezes partyn öngyilkos merénylõnek öltözött.


Csütörtökön címlapján hozta a The Sun Smalling jelmezes képét, ami menedzsmentje állítása szerint egy otthoni privát bulin készült.

 

Az angol válogatott játékos ruháján többek között egy derekára erõsített alaplap és mobiltelefon látható, amelybe kábelek vezetnek a teste minden pontjáról.

 

A 24 éves játékos testére még Jagermeisteres üvegek, és Red Bull-os dobozok is vannak erõsítve, fején pedig arab kendõ is látható.

 

Smalling menedzsmentje, a Wasserman Media Group állítása szerint a játékos a népszerû "Jagerbomb" italt akarta megjeleníteni ruhájával, amely a fentebb nevezett két márka elegyébõl áll.

 

 

"Chris és barátnõje a Karácsony, illetev közelgõ születésnapjuk megünneplésére vicces jelmezbált tartottak közeli barátaikkal, saját otthonuk privát közegében" - áll a Wasserman Media Group hivatalos közleményében.

 

"Olyan jelmezt vett fel, amire üres Jagermeisteres üveget, és Red Bull-os dobozt erõsített, amellyel a népszerû "Jagerbomb" italt akarta imitálni."

 

"Annak ellenére, hogy utólagosan bölcsességgel elfogadja, tette átgondolatlan és érzéketlen volt, nem kivánt ezzel senkit megsérteni, és mindezért bocsánatot kér."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!