Anders válaszolt a szurkolók kérdéseire

A Manchester United hivatalos Google+ oldalán Anders Lindegaardot kérdezhették a szurkolók. A kapus pedig több, mint boldogan válaszolt....


Melyik volt a legjobb futballmérkõzés, amelyen részt vettél? Jeremy Keane

A mérkõzés jelentõsége, és a hozzá kapcsolódó érzelmek miatt a 2009-es norvég kupadöntõt mondanám, amikor az Aalesund csapatában játszottam. Nagyon drámai módon alakult az összecsapás, személyes perspektívából pedig különleges volt. A kupasorozat történetében elõször tizenegyesekkel dõlt el a döntõ sorsa, és az elsõ körben védeni tudtam. Emellett én lettem a mérkõzés MVP-je (mérkõzés legjobbja) is, amely nagyon nagy elismerés Norvégiában. Technikai szempontból a Unitedben jobb mérkõzéseken és nagyobb jelentõségû találkozókon játszhattam, de az izgalom faktor miatt ezt a kupadöntõt mondanám.

 

Melyik volt életed legjobb karácsonyi ajándéka? Molly Hobbs

Ez jó kérdés. [Megáll] Nem vagyok oda annyira az ajándékokért - inkább adni szeretek. A feleségem megkérdezte, mit szeretnék Karácsonyra, amire azt válaszoltam, 'néhány fekete zoknit, és egy új alsónadrágot'. Az évek során kaptam néhány nagyon szép ajándékot, de valószínûleg a legjobb mind közül egy fotóalbum volt, amiben az feleségem, és az én közös életemrõl voltak képek.

 

 

Milyen hatással volt rád, hogy apa lettél? Lucy Johnson

Nem is tudom hol kezdjem! [Mosolyog] Az egész életrõl való felfogásomat megváltoztatta. Ilyenkor megváltozik az ember fontossági sorrendje, többé már nem magadat rakod az elsõ helyre, mert hirtelen lesz valaki az életedben, aki mindenki másnál fontosabb. Te pedig megakarsz tenni minden tõled telhetõt érte.

 

Melyik volt a legjobb tanács, amit karriered során kaptál? Roger Dawes

Gyerekként mindig azt mondták nekem, a legfontosabb, hogy a futball örömet okozzon. Ha örömet okoz és élvezed, akkor automatikusan a lehetõ legjobban fogod magad odatenni a pályán.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!