Rooney és Robin továbbra sem bevethetõ

David Moyes megerõsítette, meleg éghajlatú pihenõre küldte Wayne Rooney-t, lágyéksérülésébõl való rehabilitációja felgyorsítására, míg Robin van Persiere se számíthat jelenleg combsérülése okán.


Ennek eredményeként mindkét csatár kénytelen lesz kihagyni a szombati Swansea City elleni Premier League mérkõzést az Old Traffordon, bár a menedzser optimista azt illetõen, hogy Rooneyra egy héttel késõbb már számíthat a rivális Chelsea elleni idegenbeli bajnokin január 19-én.

 

"Nos, Wayne kapcsán elmondhatom, hogy szabadságot adtunk neki egy meleg éghajlatú helyre" - kezdte Moyes riporterek kérdésére az Aon Training Complexben tartott szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján.

 

"A lágyéka még nem igazán jött rendbe, úgyhogy egy erõnléti edzõ is elutazott vele, és a családjával. Ez egy kis pihenõt engedélyez Wayne számára."

 

 

"Mindig is abban reménykedtünk, hogy erre lehetõségünk lesz a szezon bizonyos szakaszában, ráadásul a lágyéka kapcsán nem olyan jó a helyzet, mint ahogy reméltük. Remélhetõleg a Chelsea ellen már egészséges lesz, de majd meglátjuk milyen állapotban lesz. Jelen pillanatban nincs az országban, és az erõnléti edzõvel végez külön gyakorlatokat."

 

"Robinra még egy kis ideig nem számíthatok. De minden tõlünk telhetõt megfogunk tenni azért, hogy minél elõbb újra játszhasson. Wayne egyelõre még nincs bevethetõ állapotban, de majd még meglátjuk miként alakul. Valószínûleg ez a legmegfelelõbb idõ arra, hogy gyógyítsuk ez a problémáját. Azt gondoltuk, hogy a lehetõ legjobb megoldás, ha egy kicsit melegebb éghajlatra küldjük az egyik erõnléti edzõnkkel, és egy kis idõt együtt tölthet a családjával, mert az is csak a javára fog válni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!