Mourinho: Kérdezzék a Unitedet

A Chelsea menedzsere Jose Mourinho nem volt hajlandó válaszolni sajtótájékoztatóján, arra a kérdésre, hogy szándékában áll-e további ajánlatokat tenni a Manchester United csatáráért, Wayne Rooneyért.


A Kékek fõnöke a nyáron igen vehemensen próbálta megszerezni a Vörös Ördögök klasszisát, a napokban pedig szárnyra kaptak olyan spekulációk mely szerint, ha a Unitednek nem sikerül megszereznie a Bajnokok Ligájában való részvételi jogot, a portugál tréner újra lecsap a szezon végén Rooneyra.

 

Amikor Mourinhót ezzel kapcsolatban kérdezték, csak rázta a fejét és nem volt hajlandó beszélni terveirõl, mielõtt szembenéz David Moyes csapatával jövõ vasárnap a Stamford Bridge-en.

 
"Errõl nem akarok beszélni" - mondta Mourinho.
 
"Néhány nap múlva játszunk a Uniteddel. Nem hiszem, hogy jó lenne most ilyesmirõl csevegnünk. Egyébként kérdezzék õt (Rooneyt), vagy a Unitedet, az õ játékosuk, velük van szerzõdésben, õk tudják mit akarnak tenni a szezon után."
 
 
Mourinho szerint a United továbbra is esélyes az elsõ négy hely valamelyikén végezni, annak ellenére, hogy Moyes legénysége jelenleg a hetedik helyen áll, 18 mérkõzéssel a bajnokság vége elõtt
 
"Nem hiszem, hogy ez problémát jelent a számukra" - tette hozzá Mourinho.
 
"Ebben a pillanatban nincsenek az elsõ négy között, de a szezon végéig még sok minden történhet."
 
"Igaz, hogy új menedzserük van, de ebben a klubban fantasztikus kultúrája van az új edzõk támogatásának. Nem hiszem, hogy gond lesz Daviddel. Keményen dolgozik és jönni fognak az eredmények is. Hosszú évek állnak még elõtte a United menedzsereként és sok jó eredmény fog még elérni. "
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!