Robint hazájában kezelték

David Moyes megerõsítette azt a korábbi értesülést, miszerint Robin van Persie hazájában, Hollandiában kezeltette combsérülését.


A Premier League elõzõ szezonjának gólkirálya a decemberben a Shakhtar Donetsk ellen megnyert Bajnokok Ligája záró csoportmérkõzés óta nincs bevethetõ állapotban, amellyel egyébként a csapat bebiztosította elsõ helyét az A-csoportban, és ezóta kihagyta az egész ünnepi idõszakot, illetve a legutóbb sorozatban elszenvedett három vereséget is.

 

"Szeretnénk már minél elõbb visszakapni Robin-t" - kezdte Moyes csatárával kapcsolatban.

 

 

"Ugyanolyan combhúzódása van, mint amilyen már egyszer volt neki az Arsenalnál a 2007/2008-as szezon második felében."

 

"Az egész elõzõ szezont sérülésmentesen játszotta végig. Aztán a Shakhtar ellen elvégzett egy szögletet és érezte a combját, úgyhogy ez tényleg egy hirtelen dolog volt, nem egy korábbi sérülés kiújulása."

 

"Ez egy más sérülés. Megfelelõen kell kezelnünk, ezért Hollandiában volt, hogy együtt dolgozzanak egy szakemberrel, akivel már korábban is kezelték ezt a jellegû problémáját. Úgyhogy mi minden tõlünk telhetõt megteszünk, hogy a megfelelõ kezelést biztosítsuk számára, és amilyen gyorsan csak lehet, újra a csapatunkban tudhassuk. De nem szeretnék idõpontot meghatározni a visszatéréséhez."

 

Moyes tegnapi sajtótájékoztatóján megerõsítette, hogy a mai, Swansea City bajnokin nem számíthat Robin van Persie szolgálataira, így a csatárt már sorozatban kilencedik mérkõzésen lesz kénytelen nélkülözni.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!