Moyes Adnant dicséri

Adnan Januzaj teljesítménye ismét döntõ jelentõségûnek bizonyult, amikor a Manchester United ma este, legyõzte a Swansea Cityt 2-0-ra az Old Traffordon.


A fiatal játékosnak nagy szerepe volt a Vörös Ördögök gyõzelmében, mellyel kiérdemelte a meccs embere címet a rajongók szavazatai alapján. David Moyes sem gyõzte dicsérni Januzaj teljesítményét. 

 
"Mindenki láthatja, hogy milyen sokoldalú kreatív játékossal büszkélkedhetünk Adnan személyében" - mondta Moyes. Képes több támadó pozícióban is játszani. Már máskor is volt az elsõ csatár mögötti poszton, és remekül megállta a helyét, ezért próbáltuk ki ott ma is." 
 
"Szélen is jó teljesítményre képes, így több helyen is alkalmazhatom, és ez egy nagyon fontos erénye a jó futballistának."
 
"Csodálatra méltó a bátorsága és az önbizalma. Soha nem látom, hogy megtorpanna, vagy megrettenne bármilyen helyzetbe is kerüljön. Mindig keményen megharcol a labdáért." 
 
 
"A napokban beszélgettünk hosszabban, és elmondta nekem, hogy bárhol szívesen játszik, nem okoz neki gondot, ha más posztokon is kipróbálom."  
 
"Természetesen még sokat kell tanulnia, de az már egyértelmûen látszik, hogy egy kivételes és természetes tehetség, aki még nagyon sokra viheti. Úgy hiszem, idõvel a legjobbak között lesz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!