Moyes elégedett a látottakkal

David Moyes elégedett volt csapata második félidei teljesítményével, mellyel felõrölte a makacs Swansea City védelmet és megszerezte 2014-ben elsõ gyõzelmét.


 A Vörös Ördögök úgy mentek ennek a találkozónak, hogy három vereséget tudhattak maguk mögött, beleérte az elõzõ heti FA-kupa vereséget is éppen a walesi csapattól, ám bosszút vettek Antonio Valencia és Danny Welbeck góljainak köszönhetõen. A felek gólnélküli döntetlennel vonultak a szünetre, ám egy remek taktikai húzás - mely révén Adnan Januzaj kikerült bal szélre, Shinji Kagawa pedig Welbeck mögött játszhatott - kifizetõdõnek bizonyult David Moyes számára.

 

"Úgy vélem, jól játszottunk, különösen a második félidõben. Nagyon kevés lehetõséget engedtünk nekik és megszereztük azt az eredményt, amit megérdemeltünk" - mondta a United menedzsere az MUTV-nek. " Jól kezdtük a találkozót és nagyszerû helyzetet alakítottunk ki Danny Welbecknek az 1-0-hoz. Ezután a Swansea azt tette, amiben nagyon jók, de félidõben változtattunk egy kicsit, amitõl sokkal jobbak lettünk a második játékrészre."

 

"Változtattunk egy játékost és kicsit keményebben kellett futnunk, mint tettük az elsõ félidõben. Nem hiszem, hogy olyan nyomást helyeztünk volna a Swansea-ra, amit szerettünk volna. Meg kell próbálnunk sokkal hamarabb visszaszerezni a labdát. Azt gondoltam, ha meg tudnánk ezt tenni, az megzavarná õket és több labdánk lenne. Végül ez mûködött."

 

 

A Unitednek esélye volt ahhoz, hogy még nagyobb elõnyt teremtsen magának, hiszen Chris Smalling és Shinji Kagawa is közel járt a gólhoz. Moyes örül annak, hogy csapata mennyi helyzetet teremtett, de sokkal könyörtelenebb befejezést vár el játékosaitól.

 

"Kiáltottam nekik, hogy menjenek továbbra is elõre. Úgy gondoltam, ha sikerülne harmadik gólt is szerezni, az nagyszerû lenne."

 

"Úgy érzem, el kell kezdeni értékesíteni a lehetõségeinket és építeni a magabiztosságunkat. Amint megvolt az elsõ és a második, nagyon jól kézben tartottuk a meccset, de többet kellett volna lõnünk. Megérdemeltük volna a több gólt, de reméljük, hogy ezeket a szezon késõbbi részére tartogatjuk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!