Fletcher: Össze kell tartanunk

Darren Fletcher szerint a játékosoknak továbbra is össze kell tartaniuk és a Swansea City elleni, 2-0-s sikerre kell építeniük.


 A bajnokot számos kritika érte 2014-ben azután, hogy három egymást követõ meccsét elbukta. Ez a vesztes sorozat azonban lezárult szombaton, amikor is a csapat sokkal jobb teljesítményt produkálva legyõzte a Hattyúkat.

 

Amikor a nagy harcos Fletchert arról kérdezték, ez remek válasz-e a kritikusoknak, a középpályás vonakodott egyetérteni, mondván bõven van még mit tenniük.

 

"Nem tudom, válasz volt-e ez. Sokkal többet kell tennünk ennél, hogy választ adjunk az embereknek" - nyilatkozta Fletch az MUTV-nek. "Csapatként hiszünk magunkban, ma összeálltunk és jó eredményt értünk el, de nem jó, ha csak egyszer tesszük ezt, nekünk sorozatban kell nyerni a mérkõzéseket."

 

"Sokat beszélnek a Manchester Unitedrõl és hosszú ideje vártak erre a lehetõségre. Úgy tûnik, élvezik is ezt. De minden, amit tehetünk, az az, hogy összetartunk mindannyian, a csapat, a stáb, a menedzsment és a szurkolók. A drukkerek ismét fantasztikusak voltak azzal a támogatással, amit a menedzsernek, a játékosoknak és mindenki másnak adtak. Össze fogunk tartani és biztos vagyok abban, hogy rendben leszünk."

 

 

Az elsõ félidõ néhány komolyabb lehetõsége után a második játékrészben a United sokkal nagyobb sebességre kapcsolt és megérdemelten szerzett vezetést a 47. percben Antonio Valencia révén, majd Danny Welbeck csodás találattal beállította a végeredményt kevesebb, mint egy óra játék után.

 

Ezt követõen több tiszta helyzete is volt a Vörös Ördögöknek ahhoz, hogy növeljék elõnyüket és javítsák gólarányukat, különösen Chris Smalling közeli próbálkozása, vagy Shinji Kagawa lövése említhetõ meg, amit végül a gólvonal elõtt tisztázni tudtak a vendégek. Fletcher elmondása szerint a játékosoknak továbbra is azon kell dolgozniuk, hogy a kapu elõtt sokkal kíméletlenebbül kihasználják helyzeteiket.

 

"Errõl beszéltünk a találkozót követõen" - árulta el Darren. "Ismételgetnünk kell, hogy nem hagyhatunk ki ilyen helyzeteket, le kell zárni a meccseket azzal, hogy megszerezzük a harmadik, negyedik vagy ötödik gólt."

 

"Bár 2-0-ra gyõztünk és örülönk ennek, ez az a teljesítmény és szint, amit minden héten hoznunk kellene, úgyhogy nem vagyunk túlzottan elragadtatva ettõl az eredménytõl. Tartanunk kell ezt a teljesítményt a jövõ héten is, mikor a Chelsea ellen játszunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!