Fletcher: Nem félünk a Chelseatõl

Darren Fletcher hajthatatlan azt illetõen, hogy a Manchester United félnivaló nélkül utazhat a Chelsea elleni, vasárnapi bajnoki rangadójukra a Stamford Bridge-re.


A Vörös Ördögöket pocsék évkezdésük miatt sokan esélytelennek tartják nyugat-londoni riválisuk ellen, amely során sorozatban három vereséget gyûjtöttek be, míg a hétvégén ennek véget nem vetettek a Swansea City 2-0-s legyõzésével.

 

Ezzel szemben a Chelsea szárnyal bajnokságban, és nagy eséllyel pályázik a bajnoki címre, miután legutóbbi tíz mérkõzésükön a megszerezhetõ 30 pontból 25 egységet begyûjtöttek. Megjegyzendõ emellett, hogy José Mourinho elsõ és második regnálása során még soha nem szenvedtek bajnoki vereséget a Stamford Bridge-n.

 

Azonban a múltban már sok nehéz idõszakot megélt Fletcher szerint tapasztalatukra építhetnek, és kijelentette, hogy egyik csapattársa se vág neki félelemmel a vasárnapi összecsapásnak.

 

 

"Egyáltalán nem, arra számítunk, hogy minden mérkõzés megnyerhetünk, nem számít, hogy a Swansea ellen otthon, vagy a Chelsea ellen idegenben játszunk, éppen ezért katasztrófaként élnénk meg, ha nem gyõznénk" - kezdte a skót középpályás a ManUtd.com és a PA Sport kérdésére.

 

"Korábban is voltunk már hasonló helyzetben, és néha a nagy mérkõzések jobban összehozzák a csapatot és a lehetõ legjobb teljesítmény is kihozhatják belõlünk, mert ilyenkor mindenki nagyon koncentrált és mindenkiben ég a vágy, hogy bizonyítsa, az emberek rosszul ítélnek meg bennünket."

 

"Ugyanúgy fogjuk kezelni, mint bármely más mérkõzést. A gyõzelem reményében fogunk pályára lépni. Tudjuk, hogy nagy kihívás a Chelsea ellen idegenben játszani, de meríthetünk némi önbizalmat a Swansea elleni meccsbõl, és teljes magabiztossággal állíthatom, hogy abban bízunk, hogy ugyanolyan eredményt tudunk elérni Londonban, mint a múlt hétvégén tettük Manchesterben. Szerintem rendben leszünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!