Mourinho: A United még mindig veszélyes

Jose Mourinho kijelentette, csapata vasárnapi ellenfele, a Manchester United még nem szállt ki a Premier League bajnoki címéért folyó versenyfutásból.


A Stamford Bridge-n látja vendégül vasárnap a Chelsea együttese az elõzõ idényben bajnoki címig jutó Manchester Unitedet, és bár David Moyes együttese 11 pont lemaradással követi a listavezetõ Arsenalt, 9 egységnyi hátránnyal pedig a londoni Kékeket, Mourinho továbbra is fenntartja azon véleményét, hogy még történhet címvédés.

 

"Az Arsenal és a Manchester City jelenleg a két legjobb csapat" - kezdte a portugál menedzser.

 

"A Citynél van mit a tejbe aprítani a támadósorban, a Liverpoolnak pedig fantasztikus esélyei vannak, mert nem érdekeltek az európai kupasorozatokban. De a Man United az Man United. 11 pont nagy hátrány, de hiszem, hogy ennél hamarosan sokkal közelebb lesznek az éllovashoz."

 

"Bajnokok ellen fogunk játszani. A Manchester United lesz az ellenfelünk, nem egy csapat, aki 11 pontos hátránnyal rendelkezik. Rengeteg nagy mérkõzést játszottam már életemben, és a tapasztalatom ezt mondatja velem. Egy olyan csapat, amely úgy tûnik, hogy nehéz helyzetben van, lehet a legveszélyesebb."

 

 

Mourinho hajthatatlan azt illetõen, hogy Moyesnak nincs szükséges biztató szavakra tõle, miután kezdi letenni névjegyét - és ezzel együtt elhallgattatni a kétkedõket - az Old Traffordon.

 

"Nincs okom a szimpátiámról biztosítani Moyest" - tette hozzá.

 

"Fantasztikus munkát végez, akinek a pozíciója nagyon stabil."

 

"A klub fantasztikus bizalmáról biztosította, amely klub fantasztikus kultúrával rendelkezik azt illetõen, hogy mennyire hisz a menedzserében. Legalább a szerzõdése erejéig lesz ideje építeni csapatát, és sikereket elérni a rengeteg év során. Fantasztikus munkát végez, nem kell vele együttérezni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!