Fellaini, Jones és Young a visszatérés útján

A Manchester United nyári igazolása, Marouane Fellaini közel áll a visszatéréshez, mivel a jövõ hét elején levehetik gipszkötését, de hamarosan Jones és Young szolgálataira is számíthat David Moyes.


A belga középpályás mûtéti beavatkozáson esett át súlyos csukló sérülése miatt, ezért nem állhatott csapata rendelkezésére egykori klubja, az Everton elleni december elején elszenvedett vereség óta. Mellette jó hírek érkeztek a csapat két angol válogatott játékosa, Phil Jones és Ashley Young kapcsán is, így már pozitívabb a helyzet sérülés fronton a klubnál.

 

"Azt hiszem kilenc játékosra nem számíthattunk sérülés miatt múlt héten a Swansea City ellen" - emlékezett vissza David Moyes a MUTV-nek adott exkluzív interjúban.

 

 

"Fellaini kezérõl hétfõn levehetik a gipszet. Hallottam egy-két embertõl, hogy ez csak egy csukló sérülés volt, de ez egy nagyon súlyos csukló sérülés volt, ami nagy operációt igényelt. Csúnya volt."

 

"Akár egész hátralévõ életében hátráltathatta volna, úgyhogy biztosra kellett mennünk, hogy a csuklóját megfelelõ állapotba hozzák. Ez idõ alatt rengeteget futhatott és edzhetett, de a labdához nem nyúlhatott. Remélhetõleg a jövõ héten már visszakaphatjuk Felli-t."

 

"Jonny Evansnek problémái voltak a hátával, Phil Jones pedig a térdével bajlódott. Õ közel áll ahhoz, hogy újra bevethessem. Young sérülése akkor történt, amikor a Tottenham elleni meccsen a tizenhatoson belül elsodorta az ellenfél kapusa, amiért tizenegyest szerettünk volna kapni, de most az az elsõ, hogy megnézzük, hogy mikor áll készen arra, hogy újra játszhasson. Most az út elején járunk a játékosaink visszatérését illetõen."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!