HIVATALOS: Anderson kölcsönben a Fiorentinanál

A Fiorentina kölcsönben a szezon hátralévõ részére szerzõdtette a Manchester United középpályását, Andersont.


A 25 éves játékos csak a legritkább esetekben került be David Moyes csapatába, mióta a skót menedzser átvette az irányítást az Old Traffordon, amelyet jól példáz, hogy a skót menedzser fél éves regnálása alatt mindössze három alkalommal kapott játéklehetõséget kezdõként, ötször pedig csereként.

 

Utoljára a decemberi, Stoke City ellen 2-0-ra megnyert Ligakupa mérkõzésen játszhatott a csapatban, de most már arra koncentrálhat, hogy új kenyéradója, a Fiorentina érdekeiért harcoljon, ahol nem kevesebb a cél, mint hogy kiharcolják a Bajnokok Ligájában való indulás jogát, amely okán Alessandro Matri és Antonio Rosato és is már a Violák keretét erõsíti.

 

A firenzeiek jelenleg negyedikek a Serie A-ban, öt ponttal lemaradva a harmadik Napoli, 15 ponttal pedig a listavezetõ Juventus mögött.

 

 

"Boldog voltam a Manchester Unitednél hét vagy nyolc évig, nagyszerû klub volt számomra.... de most új kihívás elõtt állok, és itt az idõ a váltásra" - kezdte Anderson kölcsönszerzõdése kapcsán.

 

"A csapat nagyon odafigyel rám, mindenki azon van, hogy minél elõbb alkalmazkodni tudja az olasz futballhoz. Nagyon értékelem mindazt, amit tesznek értem, nagyon kedves dolog tõlünk."

 

"Azért jöttem ide, hogy segítsem a játékostársaimat, a csapatot és a menedzser a lehetõ legjobb eredmények elérésében, és én is a tõlem telhetõ legjobb teljesítményt nyújtsam."

 

"Tudom, hogy tavaly csak két ponttal maradt le a Fiorentina a Bajnokok Ligája indulást jelentõ helyrõl, úgyhogy ebben az évben szeretném ha sikerülne kvalifikálni magunkat a Bajnokok Ligájába."

 

A brazil válogatott játékos 2007 nyarán érkezett Manchesterbe a Porto együttesétõl, és ez idõ alatt 179 alkalommal ölthette magára a Vörös Ördögök mezét.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!