Valencia: A United nem szállt ki a bajnoki harcból

Antonio Valencia elismerte, a Manchester Unitednek 'döntõként' kell kezelnie a Chelsea elleni összecsapást, de hiszi, hogy még mindig esélyesek a Premier League bajnoki címének megnyerésére.


A Vörös Ördögök ma úgy utazhattak a Stamford Bridge-re, hogy a forduló tegnapi eredményei alapján az Arsenal már 14 pontos elõnnyel rendelkezik velük szemben.

 

Jelen pillanatban hat pont választja el õket a Bajnokok Ligája indulást jelentõ negyedik helytõl, a többiek formája alapján pedig nem számíthatnak sétagaloppra a legrangosabb európai kupasorozatban való indulás kivívásában.

 

Ráadásul a csapat a hazai kupákban sem jeleskedik, ugyanis az FA-kupától már az elsõ adandó alkalommal búcsúztak, míg a Ligakupa elõdöntõjének visszavágóját hátrányból várhatják a Sunderland ellen.

 

Valencia azonban kijelentette, nem minden fekete és fehér az Old Traffordon, és magabiztos azt illetõen, hogy David Moyes vezetésével a Premier League címvédõje egészen a szezon végéig minden fronton harcban lehet a végsõ sikerért.

 

"Minden egyes évben arra törekszünk a Unitednél, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból" - kezdte az ecuadori középpályás a The Sun-nak.

 

 

"Még van esélyünk a döntõbe jutásra a Ligakupában, a Bajnokok Ligája mérkõzések pedig még elõttünk vannak, emellett a bajnokság se úszott el számunkra, ha letudjuk gyõzni a Chelsea-t. A szó szoros értelmében a Stamford Bridge-n döntõt fogunk játszani a londoniak elleni meccsen. Ugyanolyan ambíciózusak vagyunk, hogy sikereket érjünk el, mint bármikor máskor."

 

"Újra megismétlem, hogy egy új edzõnek nem igazán könnyû egy olyan klubnál, amely kispadján ilyen hosszú ideig ült Sir Alex Ferguson. Türelemre van szükség."

 

"De Moyes egy jó edzõ, és meggyõzõdésem, hogy a stílusunk és játékunk tekintetében fejlõdni fogunk a jövõben."

 

"Teljesen megszokott, hogy kritizálnak minket. A United egy olyan csapat, amely bajnoki címeket nyer. A keret felkészült a nyomásra, és szerintem egy nagy sikerekkel teli idõszak elõtt állunk."

 

Míg a jövõ kapcsán optimista, a Wigan egykori játékosa nem tud választ adni a United szezon eleji botlásaira és szenvedésére.

 

"Tényleg nem igazán értjük az eredményeinket ebben a szezonban" - tette hozzá.

 

"Senki nem hitte volna, hogy hazai pályán ennyi vereséget fogunk szenvedni a bajnokságban. Ezek olyanok voltak, mint egy rossz álom, úgyhogy mindenképpen változtatnunk kell, hogy az összképen javítsunk. Hihetetlenek voltak, amik történtek, egy olyan klub számára, mint a miénk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!