Cleverley szerint nincs más út mint elõre

A Manchester United középpályása, Tom Cleverley szerint a klubnak el kell felejtenie, hogy sebeit nyalogassa a Sunderland elleni Ligakupa elõdöntõ visszavágóját megelõzõen.


A United több mint rosszul jött ki a a hétvége rangadójából, ugyanis nem elég, hogy 3-1-es vereséget szenvedtek a Chelseatõl, még hat pontos hátrányba is kerültek a Bajnokok Ligája szereplést érõ helyekhez képest, emellett pedig három mérkõzést csapatkapitányuk, Nemanja Vidic nélkül lesznek kénytelenek megvívni a szerb játékos Eden Hazard ellen elkövetett szabálytalansága miatti kiállítása okán.

 

Többek között tehát a Sunderland elleni holnapi, Ligakupa elõdöntõ visszavágón se számíthat menedzsere a középhátvédra, amikor a Vörös Ördögöknek 2-1-es hátrányból kell majd felállniuk a Fekete Macskák elleni elsõ mérkõzést követõen, hogy a több mint valószínûsíthetõ módon a Manchester Cityvel találkozhassanak a Wembleyben rendezendõ döntõben.

 

Sem Wayne Rooney, sem pedig Robin van Persie kezdõként való pályára lépésére nem lehet számítani, tekintve, hogy még csak nem rég kezdtek el könnyített edzésmunkát végezni lágyék, illetve comb problémájuk okán.

 

Elmondható, hogy kevés dolog alakult pozitívan eddig ebben a szezonban David Moyes és legénysége számára, de Tom Cleverley hajthatatlan azt illetõen, hogy a United nem lógó orral fog pályára lépni.

 

 

"Nem engedhetjük meg magunknak, hogy lógassuk az orrunkat" - kezdte az angol középpályás a Sky Sports News-nak.

 

"Együtt kell éreznünk a menedzserrel. Egyáltalán nincs szerencséje. De mi nem fogjuk magunkat sajnáltatni."

 

"Talpra kell állnunk, és elkezdenünk játszani. Kezdve a Ligakupával."

 

Cleverley továbbra se írja le a Manchester United egyre távolodó esélyeit arra, hogy megvédhessék bajnoki címüket a Premier Leagueben, annak ellenére, hogy immáron 14 pontos hátránnyal rendelkeznek a listavezetõ Arsenallal szemben, és hullámzó teljesítményüknek köszönhetõen csak a hetedik helyen tanyáznak a bajnokságban.

 

"Soha nem írhatod le a Manchester Unitedet" - tette hozzá.

 

"A múltban sokszor talpra állt már ez a klub a legõrültebb helyzetekbõl is, amelyek végén csúcsra jutott."

 

"Nagyon kemény lesz. Azt kell hogy mondjam, ehhez mostantól kezdve a szezon végéig minden mérkõzésünket meg kellene nyernünk, de minket soha nem szabad leírni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!