Moyes nem panaszkodik

Szívfájdító volt büntetõkkel kiesni a Sunderland ellen a Ligakupa elõdöntõjébõl, viszont David Moyes szerint a Manchester United nem érdemelte meg a gyõzelmet.


A Vörös Ördögök makacsul védekeztek a szerdai mérkõzés nagy részén az Old Traffordon, de mivel képtelenek voltak Jonny Evans elsõ félidei góljához hozzátenni, a mérkõzést a bizonytalanság érzete lengte körül ahogy közeledett a hosszabbítás.

 
Az egykori Vörös Ördög Phil Bardsley a feje tetejére állította a mérkõzést a hosszabbításban szerzett kései góljával, de Javier Hernandez drámai módon egyenlíteni tudott a 120. percben.
 
Ennek ellenére a Fekete Macskák 2-1-re megnyerték a büntetõpárbajt, ezzel helyet foglalva maguknak a Wembley-ben, ahol a Manchester City-vel fognak megmérkõzni. Ezzel az eredménnyel pedig Moyes nem tud vitatkozni.
 
"Nem játszottunk annyira jól ma este, hogy érdem alapján jussunk tovább, de közel voltunk. Kitartottunk" - mondta a menedzser a MUTV-nek.
 
"Elég jól védekeztünk a végén ahhoz, hogy biztosítsuk, hogy 1-0 marad az eredmény, és ugyan ez megváltozott, de le a kalappal a srácok elõtt, mert ismét szereztek egy gólt."
 
"Az eredmény miatt nem panaszkodok. Szerintem nem teljesítettünk olyan szinten, hogy érdem alapján, kényelmesen továbjussunk, pedig ezt akartam."
 
"Ha továbbjutottunk volna, akkor is elégedetlen lennék a teljesítménnyel, de most, hogy nem jutottunk tovább, így kétszeresen is elégedetlen vagyok. Egy percen múlt, hogy a döntõbe jussunk."
 
 
"Nem játszottunk jól ma este, a Sunderland pedig idejött, és megérdemelten továbbjutottak a döntõbe."
 
Bardsley lövése David De Geáról csorgott be, de Moyes inkább a Vörös Ördögök elhibázott büntetõire hívná fel a figyelmet.
 
Danny Welbeck, Adnan Januzaj, Phil Jones és Rafael mind mellé lõttek, így egyedül a csapatkapitány, Darren Fletcher tudott betalálni a United részérõl.
 
"David az egész szezonban kiválóan teljesített, a játékosok pedig végül ismét betaláltak" - folytatta Moyes. "Tudom, hogy ez még nem jelentett továbbjutást, de legalább esélyt adott nekünk a büntetõknél. Borzasztóak voltunk a tizenegyes párbajban, borzasztóak."
 
"Talán egy másik napon más fajta büntetõ rugókat küldhettünk volna ki, de most ez állt rendelkezésünkre ezen az estén. Egyszerûen nem jött össze."
 
"Viszont az ahogy játszottunk, még ennél is nagyobb csalódás volt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!