Holloway: Zahának fel kell nõnie

A Crystal Palace egykor menedzsere, Ian Holloway arra figyelmeztette Wilfried Zahát, hogy lehet, nem fogja elérni a benne rejlõ potenciál csúcsát, ha nem nõ fel.


 Miután nem tudta beverekedni magát - csupán két bajnokin szerepelt a szezonban - a United elsõ csapatába, nagyon úgy tûnik, Zaha még ebben a hónapban kölcsönbe kerülhet a Cardiff City-hez.

 

A héten felröppentek pletykák Zaha és David Moyes megromlott munkakapcsolatáról, majd a szélsõ a Vörös Ördögök tartalékcsapatánál kapott szerepet csereként.

 

Holloway, aki a Selhurts Parkban még együtt dolgozott a most 21 éves szélsõvel, sürgette korábbi játékosát, gondolkozzon el pályafutásán, még mielõtt késõ lenne.

 

"Megleptek azok a pletykák, hogy a tartalékok padjára számûzték volna, mert nem errõl volt szó, fõleg mivel késõbb be is állt" - írta Holloway a Mirrorban.

 

 

"Ez nem az a Wilfried Zaha lenne, akit ismerek és biztos vagyok abban, hogy nem volt tiszteletlen a klubjával szemben. Pusztán hozzáállásról van szó. Vagyis a hozzáállás hiányáról."

 

"Mindig hálás leszek Wilfnek azért, amilyen szerepet játszott abban, hogy feljusson a Palace a legmagasabb osztályba, mikor még én voltam a menedzser a Selhurst Parkban."

 

"És ezért mondom legjobb szándékom szerint azt, hogy eljött az ideje annak, hogy számba vegye életét, pályafutását és nõjjön fel kicsit. Mert hidd el, nincs tragikusabb egy beteljesületlen tehetségnél."

 


SportsMOLE

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!