Moyes: Tovább fogunk javulni

David Moyes hiszi, hogy a Manchester United játéka tovább fog javulni azzal, hogy Mata mellett Rooney és Van Persie is újra formába fog lendülni.


A Vörös Ördögök menedzsere kénytelen volt a szezon nagy részében nélkülözni kulcsjátékosokat, ami meg is látszott az eredményeken.

 
Amellett, hogy Mata bemutatkozhatott a Cardiff City ellen a United csapatában, az is örömre adhat okot, hogy Rooney és Van Persie is visszatértek sérüléseikbõl.
 
Van Persie szerezte meg a vezetést egy olyan akcióból, ami Matától indult, majd a második félidõben Rooney vette át a holland támadó helyét.
 
Moyes magabiztos a három támadóját illetõen és már várja a napot, amikor a trió együtt mutathatja meg az ellenfelek ellen a tudását.
 
"Nagyon örülök, hogy visszatért Robin és Wayne is. Hatalmas erõsítés ez számunkra" - mondta a Sky Sports-nak.
 
 
"Talán még hiányzik pár mérkõzés a lábukból, de el fogjuk érni, hogy Robin, Wayne és Juan is megfelelõ erõnléttel lépjenek pályára. Szeretném õket egyszerre a pályán látni."
 
"Robin betalált és már nagyon hiányoztak a góljai. A semmibõl is képes gólt szerezni. Antonio is befejezhette volna, de nem sikerült neki, a második próbálkozást pedig hárította a kapus, de a harmadiknál már nem hibázott Robin. Gyakran lehetett tõle ilyet látni az elmúlt években. Nem lehet szavakba önteni, hogy mennyire hiányzott már õ a csapatnak."
 
Amikor Matáról kérdezték, a menedzser így válaszolt:
 
"Úgy gondolom, hogy Mata remekül teljesített. Szerepet játszott a gólban és volt pár igazán jó pillanata. Úgy gondolom, hogy dicséretet érdemel a mai játéka miatt."
 
"Nem volt messze a legjobb formájától. Neki is szüksége van pár meccsre, ugyanis nem játszott annyit mostanában, mint amennyit szeretett volna. Olyan sokáig hagytuk a pályán, amilyen sokáig csak lehetett. Reméljük, hogy ez jót tesz majd neki."
 
"Közel járt hozzá többször is a meccs korai szakaszában, hogy gólhoz segítse a csapatot és azt hiszem mindenki tisztában van vele, hogy mire is képes. Biztos vagyok benne, hogy mindig óriási segítség lesz számunkra."
 
 
Moyes elégedetten látta, hogy a "nagyágyúk" segítségével sikerült legyõzni a Cardiff City-t és azt, hogy a United tudja hozni az eredményeket, amikor szükséges.
 
"1-0-nál reméltem, hogy hamar meg tudjuk szerezni a második gólt is és le tudjuk zárni a játékot" - magyarázta Moyes. "2-0 után is szerettem volna, ha tovább megyünk és szerzünk egy harmadikat. Sokat jelentett az, hogy korán meg tudtuk szerezni az elsõ gólt és jó játékkal is kezdtünk."
 
"Meg kellett szereznünk a három pontot és ezt meg is tettük. Két gólt lõttünk, de lehetett volna több is. Azt reméltem, hogy jobban fogunk játszani, ennek ellenére voltak biztató jelek. Természetesen Robin még nincs telejsen rendben erõnlétileg, de így is nagyon örülünk neki, hogy visszakaptuk. Mindent összevetve úgy gondolom, hogy nem volt egy rossz este a mai. Megérdemeltük a gyõzelmet."
 
Egyéb forrás: manutd.com


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!