Moyes: Matával rugalmasabbak leszünk

David Moyes biztos benne, hogy Juan Mata érkezésével még nagyobb lesz a verseny a keretben a csapaton belüli helyekért és a spanyol játékos sokoldalúságát dicsérte.


A középpályás elõször lépett pályára új csapatában a 2-0-s Cardiff elleni gyõzelem alkalmával és remek labdát adott Ashley Youngnak, mielõtt a szélsõ megszerezte volna a United második gólját. A menedzsert lenyûgözte Mata teljesítménye és elmondta, hogy az új érkezõnek köszönhetõen a szezon hátralévõ szakaszában több lehetõségük lesz, mint eddig.

 
"Bármilyen poszton tudom õt szerepeltetni" - mondta Moyes. "Jobb és baloldalon egyaránt, ami azt jelenti, hogy nem kell szétválasztanom Robint és Wayne-t. Ennek pedig nagyon örülök, ráadásul irányítóként is tökéletesen megállja a helyét. Wayne pedig gyakran húzódik vissza a középpályára, így azt hiszem, hogy elég sok lehetõségünk van."
 
 
"Biztos vagyok benne, hogy bárhol is játszik, mindig kiemelkedõt tud nyújtani. Meg fogjuk szokni õt és õ is minket. Mata gólokat szerez és helyzeteket alakít ki, ezekbõl pedig - mint tudjuk - soha nem lehet elég, fõleg az Old Traffordon."
 
"Jelenleg nagy harc folyik a csapatban maradásért. Különbözõ alkalmakkor különbözõ játékosoknak adhatom meg a lehetõséget és cserélhetem õket mérkõzés közben, ha ezt megkívánja a helyzet. Szerettem volna látni, hogy Juan és Robin mennyire értik meg egymást és biztató volt az amit láttam."
 
"A közönség fantasztikus fogadtatásban részesítette õt. Láthatták a játék korai szakaszában, hogy mennyire kreatív és talán kijelenthetem, hogy az elsõ 20-30 percben õ alakította ki a legjobb lehetõségeinket."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!