Young: Bizonyítanunk kell

Ashley Young tisztában van azzal, hogy milyen ádáz küzdelem folyik a helyekért a csapatban és elmondta, hogy a Manchester Unitednél minden játékos tudja, hogy mennyire keményen kell dolgozniuk a kezdõbe kerüléshez.


Young egy remek góllal járult hozzá a Cardiff elleni 2-0-ás gyõzelemhez kedden, ennek ellenére nem úszkál örömmámorban, hanem keményen dolgozik azon, hogy rendszeresen kezdõ lehessen David Moyes csapatában.

 
"Folyamatosan bizonyítanunk kell" - mondta a MUTV-nek és a PA Sport-nak. "Hétrõl hétre jól kell teljesítenünk. Elég bõ a keretünk, így sokat tudunk rotálni. Ha jól játszol, helyzeteket alakítasz ki és gólokat szerzel, azzal a menedzser bizalmába lehet férkõzni."
 
 
"Hatalmas harc folyik a csapaton belüli helyekért. Ezért az edzéseken és a mérkõzéseken is mindenki a maximumot akarja kihozni magából, mert ez az egyetlen módja, hogy kiérdemeljük a bizalmat."
 
A Vörös Ördögök a rekordigazolás - Juan Mata - bemutatkozása mellett Robin van Persie visszatérésének is örülhettek, aki sérülése miatt nem léphetett pályára az utóbbi idõben.
 
"Õ egy igazi gólvágó" - mondta Young, amikor Robinról kérdezték. "Bármikor beteszed, õ gólt szerez és ezt most is megtette."
 
"Nagyon sokat beszélnek Juan érkezésérõl és arról, hogy ez az igazolás új klubrekordnak számít, de az igazat megvallva olyan, mintha már évek óta itt játszana. Az elsõ mérkõzése volt, mégis tökéletesen alkalmazkodni tudott a játékunkhoz. Õ valami egészen különlegeset fog tudni hozzátenni a csapathoz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!