Neville lelkes a csatárkettõs visszatérésétõl

A Manchester United legendája, Gary Neville szerint Robin van Persie és Wayne Rooney visszatérése rendkívül pozitív hatással lesz a Unitedre.


 Mindkét sztárcsatár kedden, a Cardiff elleni 2-0-s gyõzelem során tért vissza sérülésbõl, Rooney egyórányi játék után váltotta az elsõ gólt szerzõ van Persie-t.

 

Neville úgy gondolja, az utóbbi idõk szenvedése leginkább a páros hiányának volt betudható, kik a novemberi, Arsenal elleni 1-0-s siker óta nem voltak együtt a kezdõcsapatban.

 

A korábbi csapatkapitány úgy véli, visszatérésük és Juan Mata érkezése nagy lökést adhat a Vörös Ördögöknek, hogy gyõzelmeket zsebeljenek be és feljebb lépkedjenek a Premier League tabelláján.

 

 

A United Review-ben megjelenõ cikkében - még a Cardiff meccs elõtt - Neville ezt írta: "Az egyik legnagyobb nehézségünk az volt, hogy hiányzott a két legkíméletlenebb csatárunk, Robin van Persie és Wayne Rooney."

 

"Kilencszer játszottak együtt ebben a szezonban, ezen mérkõzésekbõl hetet megnyertünk, kettõ döntetlennel zárult. Tûzerõt adnak a Manchester Unitednek és mindenki aggodalma enyhülni fog, ha egyszer visszatérnek."

 

"Önbizalmat adnak a csapat többi tagjának és a legfontosabb dolog most az, hogy a szezon hátralévõ részében olyan teljesítményt próbáljanak mutatni, amire képesek."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!