Evans: Tovább kell mennünk

Jonny Evans eltökélt, hogy biztosra menjenek, hogy a Cardiff City elleni keddi gyõzelem nem csak egy újabb "hamis hajnal" a Manchester United idei Premier League szezonjában.


Habár a Kék madarak felett aratott 2-0-ás gyõzelem inkább rutinszerû volt mint egy látványos show, Juan Mata ígéretes bemutatkozása, valamint Robin van Persie és Wayne Rooney visszatérése is hozzájárult az Old Trafford boldog atmoszférájához.

 
A Vörös Ördögök viszont már többször is optimisták voltak a szezonban, az ezután következõ mérkõzéseken viszont rendre beragadtak, ezért Evans azt szeretné, ha a reménykedést egy remek sorozattál támasztanák alá, kezdve a Stoke elleni szombati bajnokival.
 
Amikor a Cardiff elleni gyõzelem után megkérdezték, hogy ez lehet-e egy új kezdet a United számára, a védõ a következõket mondta a PA Sportnak: "Ezt már mondtuk egy párszor azután, hogy  meccseket nyertünk."
 
"Nem mondhatjuk mindig azt egy gyõzelem után, hogy ez most majd elindítja a szezonunkat. Ilyeneket talán majd öt egymást követõ gyõztes meccs után mondhatunk."
 
 
"Biztosra kell mennünk - különösen otthon - , hogy továbbra is gyõzzünk."
 
Ami csapatot, és David Moyes lehetõségeit illeti, Evans szerint Mata, van Persie és Rooney csatlakozása a csapathoz csakis pozitív hatással lehet.
 
"Annyi jó játékost akarunk a pályán tudni amennyit csak lehet, ez pedig a versenyhelyzetet is növeli" - mondta a 26 éves játékos. "Amikor Wayne Rooney pályára lépett akkor az a szurkolókra is nagy hatással volt."
 
"Nincs nagy különbség a játékosok minõsége között. A múltban mindig rotált a menedzser, és annak mindig jó eredménye volt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!