Moyes: Nem lesz új érkezõ

A Manchester United menedzsere - David Moyes - elmondta, hogy a mai napon már nem fog új játékos érkezni a Vörös Ördögökhöz és újra hangoztatta elégedettségét Juan Mata leigazolása kapcsán.


A menedzser a mai - Stoke City elleni mérkõzés elõtt egy nappal tartott - sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy mennyire elégedett azzal, amit ez az átigazolási idõszak hozott a klub számára.

 
"Egyáltalán nem vagyok csalódott amiatt, hogy nem érkezett több játékos is. Az elején azt mondtuk, hogy januárban egyáltalán nem lehet számítani érkezõre. Szóval nem hiszem, hogy bármi okunk lenne elkeseredni."
 
 
"Teljesen olyan, mint amilyennek elképzeltem" - mondta a menedzser Matáról. "Egy elképesztõ játékos, élmény vele együtt dolgozni és nagyon hamar beilleszkedett. Jól játszott az elsõ mérkõzésén ami fontos volt nekünk, mert azt akartuk, hogy õ jelentse a különbséget. Úgy gondolom, hogy egy kis idõt mindenképpen kell neki adni, hogy beilleszkedjen és nem szabad rögtön túl sokat várni tõle, de az elsõ mérkõzésén lenyûgözött."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!