Pozitív hírek sérülés fronton

A Manchester United menedzsere örömmel kürtölte világgá, hogy Wayne Rooney és Robin van Persie is csapata rendelkezésére állhat, míg hamarosan Marouane Fellaini is bevetésre készen állhat.


Robin van Persie a keddi, Cardiff City ellen megnyert bajnoki mérkõzésig bezárólag 11 mérkõzésen nem léphetett pályára sérülése miatt, és mindössze hat percre volt szüksége, hogy újra eredményes tudjon lenni csapatában a walesiek ellen. Egy órányi játékpercet tölthetett a pályán, amikor a másik, sokáig sérülés miatt kimaradó támadó, Wayne Rooney váltotta csereként.

 

"Újra a soraimban tudhatom õket, amely nagyszerû dolog" - kezdte Moyes pénteken, az Aon Training Complexben tartot sajtótájékoztatón.

 

"Figyelemmel voltunk az iránt, hogy mindketten sérülésbõl tértek vissza, így elõbb biztosra kell mennünk, hogy készen állnak, mielõtt végig játszanának egy mérkõzést."

 

"Több, mint aggódunk Robin miatt, mivel õ elég hosszú ideig nem volt bevethetõ; Wayne rövidebb idõt volt kénytelen kihagyni. Megfelelõen kell kezelnünk õket és jó döntéseket hoznunk."

 

Moyes bízik Van Persie kapu elõtti könyörtelenségében, amellyel nagyban hozzájárulhatna a csapat felemelkedéséhez és formabeli javulásához.

 

"Szerintem a legtöbb mérkõzésen nyújtott teljesítményünk jó volt, csak egyszerûen nem tudtuk befejezni a helyzeteinket" - tette hozzá.

 

"Ahhoz, hogy nyerni tudjunk, olyan játékosokra van szükségünk, mint Robin van Persie, aki képes lehet megszerezni számodra a gyõztesgólt. Legutóbb is nagyon jól kezdtük a mérkõzést, Robin pedig már hat perc után vezetéshez juttatott minket."

 

"Azt gondoltam-e, hogy jobb teljesítményt nyújtottunk, mint bármely más mérkõzésen? Igazából nem. Mindössze annyi történt, hogy voltak olyan játékosok a csapatomban, akik képesek voltak megnyerni a csapat számára a mérkõzést, és a megfelelõ pillanatokban gólt szerezni."

 

 

Moyes újabb jó hírrel hozakodhatott elõ sérülés fronton, ugyanis nyári igazolása, Marouane Fellaini közel áll ahhoz, hogy visszatérhessen; a belga középpályás ugyanis december 4. óta nem állhatott csapata rendelkezésére, miután bal csukolóját megoperálták.

 

"Felli már közel áll ahhoz, hogy hamarosan újra köztünk lehessen."

 

"Arra van szükségünk, hogy egy kis meccsrutint szerezzen, de már nagyon közel áll ehhez."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!