Carrick közel a visszatéréshez

Michael Carrick akár már a Stoke City elleni mérkõzésen visszatérhet, Naninak azonban akár még egy teljes hónapot is kell várnia combizomsérülése miatt.


Carrick bokasérülés miatt hagyta ki a keddi Cardiff elleni mérkõzést, de azóta már elkezdte az edzéseket. Nani viszont -, aki december eleje óta nem léphetett pályára - nem ilyen szerencsés.

 
Eközben David Moyes megerõsítette, hogy Rio Ferdinand is az utazó keret tagja a Stoke ellen és elismerte, hogy milyen nagy segítségére volt a védõ, amikor átvette az irányítást a Vörös Ördögöknél.
 
"Naninak egy nagyon csúnya combizomsérülése van" - mondta Moyes. "Már jobb a helyzete, de úgy gondolom, hogy még egy hónapig nem lesz bevethetõ."
 
 
"Carrick bokája már sokat javult és jó eséllyel a keretben lesz szombaton. Gyorsan gyógyult és már részt vett pár edzésen. Le kell ellenõriznünk, hogy probléma nélkül tudja-e mozgatni, mielõtt meghozzuk a döntést."
 
"Rio is részt vett az edzésen és a keretben is benne van. Tovabbra is számítok rá és a megfelelõ idõben pályára fogjuk küldeni."
 
"Sokat köszönhettünk neki a szezon elsõ felében. Nekem is sokat segített a beilleszkedésben, hogy ne legyek annyira feszült és egy kicsit több nyugalmam legyen."
 
"Nagy versenyben van a többi védõvel a csapatba kerülésért, de továbbra is nagyon jó képességû játékosunk és az egyik rangidõs."
 
Moyes azt is elmondta, hogy "talán" Marouane Fellainit is pályára küldheti már szombaton és megjegyezte, hogy gyakran meg fogja neki adni a lehetõséget, hogy bizonyíthasson a szezon hátralevõ részében.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!