Moyes szomorú a balszerencse miatt

David Moyes bosszús volt a sok szerencsétlenség miatt, ami csapatát érte, emellett a kihagyott helyzeteken is bosszankodott a Stoke City elleni vereség után.


Charlie Adam egy megpattanó szabadrúgásból szerezte meg a vezetést a 38. percben és a Vörös Ördögök két játékosukat - Jonny Evanst és Phil Jonest - is elveszítették sérülés miatt az elsõ félidõben.

 
Robin van Persie a második félidõben hamar tudott egyenlíteni, de Charlie Adam védhetetlen lövésének és Asmir Begovic bravúrjainak köszönhetõen a Stoke megnyerte a mérkõzést.
 
"Nem tudom, hogy mit kellene tenni még a gyõzelemért, úgy gondolom, hogy jól játszottunk ma" - mondta Moyes. "Az igazság az, hogy egyáltalán nem volt szerencsénk, ennek ellenére úgy gondolom, hogy csakis magunkat okolhatjuk a kihagyott helyzetek miatt. Nem játszottunk rossz focit és uraltuk a mérkõzést, de nem tudtuk befejezni a helyzeteinket."
 
 
"Természetesen soha nem lehetek elégedett a teljesítménnyel, de úgy gondolom, hogy a helyzeteink száma alapján gyõznünk kellett volna ma."
 
"Ha megemlítem a megpattanó lövést, amibõl az elsõ gól született, azzal azt hiszem, õssze is foglaltam az egészet. Az után ment be, hogy végig a kezünkben tartottuk a dolgokat. Egy haszontalan megpattanó lövés volt és bement. Ilyenkor tudod, hogy még a szerencse sem áll a te oldaladon."
 
"Nehéz volt a mai nap, nagyon rossz körülmények között kellett játszanunk" - tette hozzá a menedzser. "Megvoltak a lehetõségeink és tudtunk egyenlíteni de egy csodálatos góllal újra megszerezték a vezetést, amit nehéz volt kivédekezni."
 
David Moyes elárulta azt is, hogy egy darabig kérdéses volt, hogy ki fogja elhagyni a pályát, mielõtt kihasználta utolsó cserelehetõségét.
 
"Tom Cleverley a mérkõzés egy szakaszában kettõslátásra panaszkodott. Szerencsére késõbb rendbe jött, így le tudtam hozni Robint."
 
Egyéb forrás: skysports.com


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!