Vegyes hírek sérülésfronton

David Moyes megerõsítette, hogy a mai mérkõzésen Phil Jones agyrázkódást szenvedett, Jonny Evanst pedig húzódás miatt kellett lecserélni.


Evans helyét Rafael vette át a 11. percben, Jones pedig késõbb nagyon szerencsétlenül esett, amikor Jon Walters-el ütközött, így õt is le kellett hozni a szünet elõtt. A kényszerû cserék miatt Carrick került a védelem tengelyébe, Rooney visszahúzódott a középpályára, az õ helyét pedig Danny Welbeck vette át.

 
"Úgy tûnik, hogy Jonny Evans lábikrája meghúzódott, Phil Jones pedig agyrázkódást szenvedett" - mondta Moyes a mérkõzés után.
 
 
"Phil teljesen rendben van. Egy idõre elvesztette az eszméletét, de késõbb a kórházban megvizsgálták és nem volt semmi probléma. Az orvosi stáb megfelelõen cselekedett és olyan hamar lehozták õt a pályáról, amilyen hamar csak tudták."
 
Ahogyan azt már korábban közöltük, Moyes jelenleg nem számíthat sérülés miatt Rio Ferdinandra, azonban a védõ hamarosan újra bevethetõ lesz. Marouane Fellaini csuklómûtéten esett át és õ is lábadozik még. A menedzser reméli, hogy hamarosan bevethetõ lesz, viszont Nani még legalább egy hónapot ki fog hagyni a combizom sérülése miatt.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!