Amerikában túrázik nyáron a United

A Manchester United a mai napon bejelentette, hogy nyári túráját az Egyesült Államokban tartja 2014-ben. A 2014/2015-ös szezonra való felkészülés jegyében a csapat számos városba látogatást tesz az országban.


Az idei lesz a csapat elsõ látogatása az Egyesült Államokba azt követõen, hogy két egymás követõ évben, 2010-ben, és 2011-ben sikeres túrákat tudhattak maguk mögött.

 

A túra teljes részleteirõl a következõ hetekben számol majd be a klub.

 

"Örömömre szolgál, hogy bejelenthetem, a klub az Aon támogatásában 2014-ben visszatér az Egyesült Államokba nyári túrája keretében" - kezdte a Manchester United Csoport ügyvezetõ igazgatója.

 

"A klub legutóbbi, 2011-ben tett látogatása óta a futball iránti szenvedély rohamos növekedésnek indult az országban. Az NBC jelenése szerint a 2012/2013-as szezonhoz képest az idei szezon nyitófordulójának nézettsége átlagosan 78%-os növekedést mutatott, amelyek közül a Manchester United Swansea City elleni mérkõzése volt a legnézettebb."

 

"A Manchester United több mint 8 millió követõvel rendelkezik az Egyesült Államokban, a 2014-es túránk pedig nagyon izgalmas lehetõséget nyújthat ezeknek a szurkolóknak, hogy minél közelebb kerülhessenek, a klubhoz, amelyet imádnak."

 

 

A Manchester United 2014-es túrájának hivatalos partnere, az Aon, akik szintén remek lehetõségként tekintenek a világ legnépszerûbb klubjának látogatására.

 

"Nagyon örülünk, hogy partnerünk, a Manchester United 2014-ben túrája részeként az Egyesült Államokban fog játszani. Az amerikai piac nagyon fontos mind a United, mind az Aon számára, a túra 'hivatalos partnereként' pedig a mi cégünkre is nagyon figyelem hárulhat majd a saját területén."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!