Januzaj: Hálás vagyok a szurkolóknak

Miután Adnan Januzaj másodjára kapta meg ebben a szezonban a hónap legjobbja díjat, rövid interjúban válaszolt a neki feltett kérdésekre.


Januzaj a szavazatok 75%-át gyûjtötte be, így lett január hónap legjobbja. A tizennyolc éves játékos boldog, és biztos benne, hogy még rengeteg sikerben lesz része.

 

"Hálás vagyok a szurkolóknak, a csapattársaimnak és az edzõimnek is. Nagyon örülök neki, hogy sikerült. Remélem, hogy nem ez volt az utolsó és még sokszor fog ez sikerülni" - mondta a ManUtd.com-nak. - "Jó érzéssel tölt el, amikor hallom a szurkolók éneklését. Ez plusz motivációt ad nekem és nagyon boldoggá tesz."

 

 

Adnan biztos abban, hogy az új igazolás - Juan Mata - nagy segítségére lesz a csapatnak és reméli, hogy sokat tud majd tanulni tõle.

 

"Õ egy nagyszerû játékos, és úgy gondolom, hogy sokat tanulhatok tõle. Technikás focista és nagyon okos. Gólokat szerez és helyzeteket alakít ki, szóval azt hiszem, boldogok lehetünk, hogy Mata a klubnál van."

 

A fiatal játékos, aki holnap (február 5.) lesz tizenkilenc éves, így összegezte az elmúlt évet:

 

"Nagyon elégedett vagyok ezzel az évemmel és a sok munkával, valamint örülök, hogy lehetõségeket kapok az elsõ csapatban. Elég sok mérkõzésen játszottam és úgy gondolom, hogy ez mégjobb lesz. Remélem, hogy sikerül trófeákat nyernem a klubbal és hogy én leszek a legjobb játékos."

 

Januzajjal készült interjú magyar felirattal/ManUtdFanatics.hu


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!