Keane jó benyomást tenne Moyes-ra

Miután visszatért a Derby County-nál eltöltött kölcsönidõszakából, Michael Keane abban bízik, sikerül hatnia David Moyes-ra.


 A nagyra tartott fiatal kiemelkedõen teljesített legutóbb az U21-esek, Leicester City - ahol tavaly kiváló idõszakot töltött kölcsönben - elleni bajnokiján és klasszisként hatott, miközben csapatkapitányként segítette csapatát a kapott gól nélküli gyõzelemhez.

 

Steve McClaren, a Derby menedzser felfedte, az U21-es válogatott játékos úgy döntött, nem hosszabbítja meg kölcsönszerzõdését, mivel gyakran csak a kispadon kapott helyet ahelyett, hogy rendszeresen az elsõ csapatban szerepelt volna, hiszen a védõ errõl álmodik. Miután Phil Jones és Jonny Evans a Stoke City elleni vereség során megsérült, lehetõség adódhat a 21 éves Keane elõtt, hogy vasárnap, a Fulham elleni bajnokin szerephez jusson az Old Traffordon.

 

"Élveztem a Derby-nél töltött idõt" - nyilatkozta Keane az MUTV-nek. "Remek tapasztalat volt, hiszen nem volt sok tartalék mérkõzés, úgyhogy jó volt elmenni és néhány meccsen játszani. Voltak nagy találkozóink, mint a Chelsea elleni FA-kupa mérkõzés, de zavaró volt a padon ülni, ezért úgy döntöttem, a legjobb, ha visszatérek a Unitedhez."

 

"Soha nem tudhatod [sérülések is megnyithatják az utat az elsõ csapatba]. Amit tehetek az az, hogy minden nap az edzõ elõtt tréningezem és megmutatom, mit tudok. Szükségem van a folyamatos játékra, mint ahogy hétfõn is tettem és minden nap hatni kell a menedszerre. Remélhetõleg megkapom a lehetõségemet."

 

"A kölcsönadás lehetõsége ezen a héten ismét megnyílik, de adok néhány hetet és utána kiértékelem a helyzetet."

 

 

Keane egyértelmûen elégedett volt a Ricoh Arenában mutatott teljesítményével, amivel sikerült megfékeznie Chris Woodot és Jeffrey Schluppot, majd Davide Petrucci szabadrúgásból szerzett találatával begyûjthették a három pontot.

 

"Jó volt visszatérni, élveztem a játékot. Olykor jó focit játszottunk és jó volt, hogy egyike voltam az idõsebb játékosoknak és vezérré léptem elõ, segíteni tudtam a fiatalokat. Úgy gondolom, jó teljestmény volt."

 

"Nem gondolhatsz arra, hogy olyanok ellen játszol, akiket ismersz. Elõtte barátságos vagy velük, utána beszélgetünk, de amikor meccs van, a saját játékodat kell hozni és azt hiszem, ezt tettem. Sakkban tartottuk õket."

 

"Nehezen alakítottunk ki tiszta helyzeteket, de sokat volt nálunk a labda. Jó eredmény volt, aminek örülök. Davidétõl pedig minden egyes edzésen látni ilyet. Megvan benne a tehetség és minden alkalommal képes erre. Volt néhány lövése, szerencsére ez bement."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!