Redknapp csodálja Januzajt

A QPR menedzsere, Harry Redknapp hiszi, hogy a Manchester United jó sorozatba kezd, és dicsérõ szavakkal halmozta el Adnan Januzajt.


 A Rangers vezetõje bevallja, hiányzik neki, hogy idén nem küldheti pályára csapatát - mely a Premier League-be való visszajutásért harcol - az Old Traffordon. A menedzser, aki három gárdával - Bournemouth, West Ham és Portsmouth - is kiütötte korábban a Vörös Ördögöket az FA-kupából, a ManUtd.com-nak adott exkluzív interjújában elmondta, meggyõzõdése, hogy a United újjáépül és ismét a legmagasabb fokokat fogja támadni.

 

"A lényeg, hogy legyen egy sorozatuk" - mondta. "A United Juan Mata leigazolásával és Wayne Rooney, valamint Robin van Persie felépülésével képes erre."

 

"A fiatal srác, Januzaj - micsoda játékos! Csodálatos és tényleg bármi lehet belõle. A Manchester United nagy játékosainak egyikévé válhat."

 

"Miután visszavonulok, ami mindennél jobban hiányozni fog az az, hogy olyan helyekre menjek, mint az Old Trafford. Volt egyfajta aurája számomra azzal, amilyen történelem íródott ott és amilyen nagy játékosok játszottak ott az évek során."

 

 

"Mindig is nagyszerû hely volt és mivel nem vagyunk a Premier League-ben idén, hiányzik is, hogy nem tudunk ott játszani. Mindig nagyon várom, hogy pályára lépjünk ott azért, amit elértek benne. Az Old Trafford egyike ezen stadionoknak. Nézd meg, mit ért el Sir Alex Ferguson - valószínûleg õ a legnagyobb menedzsere az országnak, akit valaha láttunk."

 

"A United hatalmas hagyományokkal rendelkezik és biztos vagyok benne, hogy olyan erõsen térnek vissza, amilyenek valaha voltak. Újjáépülnek és erõsebben térnek vissza."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!