Fletcher izgatott az amerikai túra miatt

Darren Fletcher szerint a Vörös Ördögök élvezettel térnek vissza idén nyáron az Egyesült Államokba.


 David Moyes csapata az Egyesült Államok számos pontjára ellátogat majd és egy minitornán is részt vesz, ahol három meccset játszik majd a világ legjobb csapatai közül olyanokkal, mint a Real Madrid, az Internazionale és az AC Milan.

 

Fletcher - akinek elsõ felkészülési túrája éppen Észak-Amerikába vezetett még 2003-ban - elmondta, az Államok mindig kedvelt úticél a játékosok számára és úgy véli, tökéletes lehetõség lesz ez a csapaton belüli kötelékek kiépítésére.

 

 

"Számomra ez a legfontosabb a felkészülési szezonban" - mondta a középpályás az MUTV-nek és a ManUtd.com-nak. "Természetesen jó dolog, hogy új városokba látogatunk, új stadionokban játszunk, szurkolókkal, helyi közösségek, ottani iskolák tagjaival találkozunk és hasonló dolgokat teszünk. De leginkább arról szól, hogy a srácokkal elmegyünk valahova, jobban megismerjük egymást és kötõdések alakulnak ki!"

 

"Remek lesz visszamenni az Államokba; fantasztikus ellátogatni oda. Mindig nagy rajongója vagyok ennek, hiszen Amerikában zseniális létesítmények vannak. Nagyszerû szurkolótábor van kint, ugyanakkor egy kis szabadidõnk is van. Minden játékos nagyon élvezi ezt mindig."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!