Vidic távozni fog

Nemanja Vidic megerõsítette, a 2013/14-es szezon végén elhagyja a Manchester Unitedet.


 A kiadott nyilatkozatban a védõ ezt mondta: "Ez szerzõdésem utolsó éve és nyolc csodálatos évem volt itt. Ennél a nagyszerû klubnál eltöltött idõm mindig is pályafutásom legjobb idõszaka lesz."

 

"Soha nem gondoltam volna, hogy 15 trófeát nyerek és soha nem fogom elfelejteni azt a fantasztikus estét Moszkvában, emlékeket, melyek bennem élnek és a szurkolókat örökre. Azonban úgy döntöttem, hogy tovább fogok lépni a szezon végén. Szeretném magam ismét új kihívás elé állítani és megpróbálni a legjobbamat kihozni az elkövetkezendõ években."

 

 

"Nem gondolom azt, hogy Angliában maradok, hiszen az egyetlen klub, amelyben itt játszani akartam, az a Manchester United és igazán szerencsés vagyok, hogy ennyi ideig a klub része lehettem. Van néhány lehetõségem, ahova mehetek, ki fogom választani azt, amelyik a családomnak és nekem a legmegfelelõbb."

 

"Arra koncentrálok most, hogy minden igyekezetemmel a Manchester Unitedben töltött meccseit segítsem, a tõlem telhetõ legjobbat tegyem a csapatért a szezon végéig. Remélem, ez a nyilatkozat megállítja a jövõmmel kapcsolatos további találgatásokat."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!