Moyes: Üdv újra itt, Rene!

David Moyes nagyon várja már, hogy találkozzon Rene Meulensteennel, aki vasárnap a Fulham csapatát hozza el az Old Traffordra.


Meulensteen 12 szezonon át volt a United háttércsapatának tagja és öt éven át dolgozott Sir Alex Ferguson csapatának edzõjeként, mielõtt a nyáron elhagyta a klubot annak ellenére, hogy ajánlatot kapott, mely révén tovább folytathatta volna munkáját az Aon Training Complex-ben.

 

A 49 éves szakember azt követõen edzõi szerepet kapott az Anzhi Makhachkalánál, majd nem sokkal késõbb a menedzseri feladatokat vette át, miután Guus Hiddinket kirúgták állásából. Ám 16 nap után õ is távozott a dúsgazdag orosz klubtól.

 

Novemberben aztán Martin Jol mellett edzõ lett a Fulhamnél, majd karácsony elõtt Jol elbocsátása után elfogadta a menedzseri állást. A Fulham elleni, vasárnapi bajnoki elõtt Moyes kedves szavakkal illette vetélytársát.

 

 

"Rene visszatér. Segített nekem, mikor ide jöttem és megkaptam az állást" - mondta a menedzser. "Számos beszélgetésem volt vele, elmondta, miként mûködik a klub, hogy mennek a dolgok és a játékosokról is informált."

 

"Szerettem volna, ha maradt volna, de úgy döntött, elmegy. Átvette a Fulhamet és megváltoztatta maga körül a stábot. Egy labdarúgó klubnál ez történik. Nagyon várom, hogy vasárnap ismét találkozzunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!