Vidic utódja már Vörös Ördög

Phil Jones, Chris Smalling és Jonny Evans elõtt ott az esély, hogy bizonyítsák, Nemanja Vidic méltó utódja lehet belõlük.


 David Moyes, a Manchester United menedzsere nem valószínû, hogy ezen a nyáron középhátvéd után nézne, mivel úgy gondolja, Nemanja Vidic hosszú távû utódja már a keretben rejlik.

 

"Úgy gondolom, már a klubnál van [Nemanja helyettesítõje]" - mondta Moyes a mai sajtótájékoztatóján. "Phil Jones, Chris Smalling és Jonny Evans is itt vannak."

 

Vidic távozásáig továbbra is a csapatkapitányi poszt birtokosa lesz, Moyes pedig továbbra is alkalmazni fogja a szerbet a maradék három hónapban, akárcsak Rio Ferdinandot annak érdekében, hogy a fiatal védõk mellettük szokják a feladatot.

 

 

"Akik ismerik a focit, azt fogják mondani, talán a legnehezebb poszt a középsõ védõké. Azt gondolom, belsõ védõként nehezebb most játszani, mint kapusként."

 

"A középcsatárok minõségével és mozgásaival egy fiatal középsõ védõnek nagyon nehéz a feladata. Felnevelni egyet és a csapatba tenni...ezt próbáljuk tenni. Smallingnak, Jones-nak és Evans-nek is meg fogjuk adni a lehetõséget, hogy megmutathassák, mire képesek."

 

A Fulham elleni meccsre Evans még nem lesz bevethetõ, miután a Stoke ellen vádlisérülést szedett össze, de Jones - aki ugyanazon a találkozón agyrázkódást szenvedett - jó eséllyel pályára léphet vasárnap.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!