Fletch megvédi középpályás társait

Miután egyes körök a kritikák célpontjává tették, Darren Fletcher szenvedélyesen védelmébe vette a Manchester United középpályáját.


A klub hûséges szolgálója úgy érzi, annak ellenére is alulértékelt az a sok munka, amit középpályás csapattársai végeznek, hogy fontos szerepet játszott a klub sikereiben. Azáltal, hogy taktikai betekintése van a szerepkörbe, képes volt a média által feltett kérdésekre reagálni.

 

"Igen, az voltam" - kezdte Fletcher az MUTV-nek adott nyilatkozatát, amikor arról kérdezték õt, bosszantotta-e a kritika. "Nem hiszem, hogy ez fair. Egyáltalán nem. Még ha nyerünk, akkor is azt hallani, hogy "szükségünk van új középpályára", de ha veszítünk, akkor még több kérdés merül fel. Csapatként veszítünk és csapatként nyerünk."

 

"Ennél a klubnál a középpályások, különösen az utóbbi években, valószínûleg észrevétlenek maradtak, közben rengeteget dolgoztak azért, hogy segítsék mások teljesítményét. Addig nem zavar a dolog, amíg a menedzser és a játékostársak tudják, mennyire fontosak vagyunk a csapat számára. Ez minden, ami számított és extra munkánkkal fedezetet biztosítunk a trükkös játékosaink számára, akik így sokkal többet támadhatnak."

 

 

"Arra is vissza kell emlékezni, hogy leginkább 4-4-2-ben játszottunk, ami nem azt jelenti, hogy hárman ott vagyunk, ketten pedig mehetnek elõre. A legtöbbször három középpályással kerültünk szembe ketten, így alkottunk fedezetet."

 

"Sokkal több van ebben, mint hogy annyit lehessen mondani, labdát kellene szerezni, majd gólhelyzeteket teremteni, gólokat lõni. A Manchester Unitednél nem igazán volt ez a szerepünk, különösen az elmúlt néhány évben, amit elmagyaráztak nekünk. Megpróbáljuk teljesíteni azt, amit a menedzser kér tõlünk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!