A Fulham két új igazolását méltatta Fletcher

Darren Fletcher minden jót kívánt Ryan Tunnicliffe-nek és Larnell Cole-nak, miután a két fiatal a Fulhamhez igazolt a januári átigazolási idõszak utolsó pillanataiban.


Fletcher több mérkõzést is játszott Warren Joyce U21-es gárdájában, amikor mûtétje után egyre jobb állapotba került, miközben komoly betegsége legyõzéséért harcolt. A krónikus bélfertõzése miatt a középpályásnak több, mint két évet kellett kihagynia pályafutásából.

 

A skót játékos jól ismeri Ryant és Larnellt és a ManUtd.com-nak adott interjúja alatt volt néhány kedves szava a két fiatalról: "Jó lépés ez nekik. Igazán örülök, mert jó játékosokról van szó és nagyszerû srácok is."

 

 

"Ryannel kapcsolatban voltam akkor is, amikor az Ipswich-nél volt kölcsönben. Üzenetet küldtem neki, minden jót kívánva és elmondtam neki, higgyen magában, mert én tudom, milyen jó játékos is õ és milyen lehetõség is ez számára. Nagyon fogékony volt erre és nagyon eltökélt. Olyan sikeres akar lenni, amennyire csak tud."

 

"Larny fantasztikus játékos, hihetetlen lábakkal. Olyan menedzserhez kerülnek [Rene Meulensteen], aki hisz bennük és ismeri õket, ez pedig segíteni fog nekik. Sok sikert kívánok nekik, remélem, jól teljesítenek majd."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!